facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SunCare Ede

SunCare Ede

Info

Op de Parkweg in Ede vind je de beste zonnestudio van de regio! Geniet 20 minuten van onze Ergoline zonnebanken vanaf slechts €10,-. Gratis parkeren!

Geschiedenis

Zonnestudio

Adres: Hoog Maanen 2, 6717HZ Ede
Telefoonnummer: 0318-750810
Stad: Ede
Route: Hoog Maanen 2
Postcode: 6717HZ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Relax Tanning Relax Tanning 2 km Erg prijzige zonnebank. In vergelijking met andere kwaliteit tot prijs verhoudingen o...
Recensies
Vanavond geweest en erg tevreden, super fijn en netjes geholpen en alles ziet er netjes en schoon uit. Echt een aanrader, de mevrouw die mij hielp heeft me super advies gegeven en weet echt waar ze het over heeft.
Super vriendelijk en professioneel personeel en toch gezellig informeel! De banken zijn van topkwaliteit en worden grondig schoongehouden; een absolute aanrader!
- 5 sterren - Suncare Ede biedt de klant wat je mag verwachten van een moderne zonnestudio. Vriendelijk personeel dat een passend advies geeft op basis van het huidtype van de klant. De zonnebanken hebben verschillende standen in luchtcirculatie en bieden de mogelijkheid om een MP3 speler te koppelen voor het beluisteren van je eigen muziek. De cabines zien er ook hygiënisch en schoon uit. Handoek, deo en opfrisdoekje liggen klaar voor gebruik. Gewoon goed!
Zeer gastvrij en vriendelijk personeel! De mooie zonnebanken zijn altijd perfect schoon.
Prachtige Zonnestudio! Nieuwste zonnebanken, hygiënisch en schoon en super vriendelijke medewekers
Heel netjes en prettig geholpen!
Vriendelijke mensen, schoon, goedkoop, kwalitatief goede zonnebanken. Top!
Hygienisch en qua service/kennis een heel goede zonnestudio. Echt top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid