facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sun Express

Sun Express

Info

Sun Express is een 2e generatie familiebedrijf in zonwering en woningstoffering. In ruim 30 jaar zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met kwalitatief goed.

Geschiedenis

Filiaal Terheijden (inspiration center)
Bredaseweg 31
4844 CK Terheijden

Filiaal Kaatsheuvel (showroom en fabriek)
Belgiëstraat 5 b
5171 PN Kaatsheuvel



"Al meer dan 30 jaar laten wij onze klanten genieten van onze op-maat-gemaakte binnen- en buitenzonwering. U kunt bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige producten, professioneel advies en zeer betrokken service. Wij lopen graag een stapje harder voor onze klanten en bedenken voor elke situatie de juiste oplossing. Uw woning, tuin of balkon zal de uitstraling krijgen die bij u past."
Adres: Belgiestraat 5, 5171PN Kaatsheuvel
Telefoonnummer: 0416 - 279700
Stad: Kaatsheuvel
Route: Belgiestraat 5
Postcode: 5171PN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Sunexpress Dongen
Recensies
Netjes geholpen en duidelijke uitleg. Koffie en paaseitjes erbij dus een prima eerste kennismaking. Offertes moeten nog komen en dan zal ik een definitieve review plaatsen.
Dit bedrijf heeft mij een nieuwe afstandsbediening voor een garagedeur geleverd en ingeregeld. Vooraf was een prijs van 150 euro afgesproken, waarvan 60 euro voor de afstandsbediening. Dit leek mij een goede prijs, omdat ik dacht dat het wel even werk zou zijn. De monteur was echter binnen 5 minuten klaar. Ik was het er daarom niet mee eens om 90 euro voorrijkosten en arbeid te betalen. Het bedrijf heeft uiteindelijk geschikt en 25 euro korting gegeven, maar de monteur was erg onprofessioneel in zijn communicatie. Wel netjes een hand gekregen en hij wenste me een fijn weekend. Maar ook de prijsredenatie van de directeur, die ik in aanwezigheid van de monteur telefonisch sprak, maakte het er niet beter op. Mijn probleem is in principe opgelost, maar door de gang van zaken ben ik toch niet echt tevreden. Daarom 2 sterren.
18-07-2019 Warme douche voor “Sun Express” in Kaatsheuvel “Sun Express” is een bedrijf wat Binnen-& Buitenzonwering verkoopt. Met dit bedrijf kwamen wij in 2011 in contact. Vanaf dat jaar hebben wij aan ons huis door deze firma ieder jaar verschillende artikelen door hen laten plaatsen. Afgelopen zomer is er nog een plissé hordeur geplaatst op een van onze slaapkamers. Deze slaapkamer heeft een aangrenzend balkon dus ook een naar buiten draaiende deur. Wij hebben altijd, als deze deur openstond, goed in de gaten gehouden de rolluiken niet te laten zakken. Nooit fout gegaan! Tot afgelopen zomer de plissé hordeur geplaatst was en het erg warm was. s ‘Avonds deed mijn man de rolluiken met de afstandsbediening naar beneden, niet meer gedacht aan de deur die openstond en een flinke klap. Rolluik hing schuin op de openstaande deur. De dag daarna monteur van “Sun Express” laten komen die ons vertelde dat er in deze electrisch bedienbare rolluiken ook een hindernisherkenning zat die dus niet goed werkte………de rolluiken moesten eerst ongeveer een meter zakken wilde de hindernisherkenning zijn werk doen. We hadden dus extra betaald toen de rolluiken geplaatst werden voor een hindernisherkenning waar we eigenlijk niets mee konden doen. Dit wisten wij niet want NOOIT hebben wij de rolluiken laten zakken met de balkondeur nog open dus ook nooit de hindernisherkenning “nodig” gehad. De firma “Sun Express” heeft het voor ons grandioos opgelost: we kregen een nieuw motortje wat al weer beter was dan wat wij in 2011 hadden geïnstalleerd gekregen. Nu met een hindernisherkenning die veel vlugger werkt bij het tegenkomen van obstakels als de rolluiken zakken. Monteur kwam het rolluik weer goed hangen………nieuw motortje plaatsen en installeren op de afstandsbediening en we hoefden NIETS te betalen. Garantie was er niet meer op maar dit was extra service van “Sun Express” richting ons. GEWELDIG!!! DAAROM verdient “Sun Express” een warme douche van ons…!
Ik wilde graag een electrische hordeur die ik van binnen uit kon openen en sluiten, bij diverse bedrijven geweest en niemand die mij hier aan kon helpen alleen het standaardspul. Bij Sun Express uitgelegd wat ik wilde hebben, zij hebben er heel wat werk aan besteed maar uiteindelijk gekregen wat ik hebben wilde, snel en netjes gemonteerd en ik ben er reuze blij mee, een aanrader !!
Rolluiken gekocht bij Sun Express. Goed geholpen in de mooie showroom, verkoopadviseur heeft keurig advies gegeven bij ons thuis en heeft meteen alles opgemeten. Een paar weken later keurig alles gemonteerd. Zelfs al het afval werd door de monteurs meegenomen. Wij zijn super tevreden!!!
Sunexpress heeft het screen van mijn serre verprutst en daardoor een forse schade veroorzaakt. Ze doen er alles aan om er onderuit te komen, kortom prutswerk.
Fijne zaak. Er staan veel voorbeelden van overkappingen. Zodat je echt een goede indruk krijgt wat bij je huis past. Zijn fijn geholpen. Binnenkort komen ze inmeten, en kunnen we beslissen welke overkapping we nemen.
Screens besteld en ondertussen geplaatst goed ingemeten en fijne monteurs. Niks op aan te merken.
Zeer profesioneel bedrijf. Nette behandeling in de showroom en monteurs waren ook erg vriendelijk.
Een goed bedrijf, duidelijk afspraken en goed advies. Wat wil je nog meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid