facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SummerTime Scheveningen

SummerTime Scheveningen

Info

SummerTime is een gezellige strandtent aan de Boulevard van Scheveningen waar je lekker een drankje kunt drinken in de zon, maar ook heerlijk kunt eten.

Geschiedenis

WELKOM BIJ
STRANDPAVILJOEN SUMMERTIME

Tijdloos genieten van zon, zee en strand? Dat doet je natuurlijk bij SummerTime! Ons strandpaviljoen tegenover het beroemde Kurhaus van Scheveningen biedt jou een heerlijk strandleven. Een sfeervol paviljoen met uitgebreid terras, waar je lekkere verse snacks, heerlijke sushi, verfrissende drankjes, verrassende cocktails of een goede strandhap kunt halen. Tevens is SummerTime een prachtige feest en/of BBQ locatie! Lunchtime = SummerTime. Dus... tot straks!



"Voor een gezellig dagje zon, zee en strand, kom je natuurlijk naar SummerTime! Ons strandpaviljoen is gelegen recht onder het Kurhaus van Scheveningen. SummerTime is een echte ‘allemansvriend’: iedereen voelt zich thuis bij SummerTime."
Adres: Strand Noord 34, 2586 ZZ Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0703555437
Stad: Scheveningen
Route: Strand Noord 34
Postcode: 2586 ZZ



op zoek naar gerelateerd: twins scheveningen, moederdagbrunch scheveningen, beachclub scheveningen, paasontbijt scheveningen, scheveningen beach, barbecue scheveningen, strandtent scheveningen, afrikaanse strandtent scheveningen
Recensies
Vanmiddag ff bij summertime gezeten met het gezin. We hebben wat gegeten en gedronken en het was prima! Goede bediening en goed eten klein minpuntje was de rekening... €60,- voor 3 broodjes en 8 drankjes vond ik nogal aan de prijs.
Heerlijke familie lunch genuttigd. Super vriendelijk personeel, gezellige ambiance, goed eten en centraal gelegen
Vriendelijk personeel. Binnen een minuut een koud biertje op tafel en binnen 5 minuten een heerlijk broodje. Aanrader!
Vandaag tijdens de lunch een bezoekje gebracht aan Summertime. Vlotte vriendelijke bediening, lekkere koffie en voortreffelijke lunch die bestond uit ossenhaas en zalm. Kibbeling voor mijn zoon was niet zo lekker als bij de visboer helaas. Tevens heerlijk uit de wind relaxt gezeten. Top.
We komen al jaren bij Summertime. Vriendelijke en attente medewerkers, zicht op de Pier en de zee, een verzorgd terras met ruime zitplaatsen, lekker eten en bovenal de lekkerste Hugo
Heerlijk relaxed, comfortabele bank met kussens en uit de wind. Vriendelijke bediening en faire prijzen. Indien wij in de buurt zouden wonen, wist ik het wel.
Afgelopen donderdag bij Summer Time gegeten met mijn vader en vriendin. Gezellige sfeer, prijs/kwaliteit prima! Eten was goed, lekker en mooi opgediend spaghetti vongole, dorade en mosselen in kerrie, aanraders De jongedames in de bediening waren supervriendelijk en geven een prettige sfeer. Ik vind de 4.1 gemiddeld wat laag in vergelijking met de andere strandpaviljoens in de buurt, dus 5 sterren van mij om het gemiddelde wat op te krikken.
Hier met een groep gaan zitten om te eten. Eten en sich was ok, alleen werd er al heel snel gevraagd of we het al wisten want de keuken ging bijna dicht. Ook na het eten werden we zo ongeveer van het terras weg gekeken. Ze wilden duidelijk dicht, terwijl nergens openingstijden van noch het restaurant zelf, noch de keuken stonden vermeld. Vond het wel apart dat je als strandpaviljoen op een zonnige vrijdagavond, in de zomervakantie nota bene, zo vroeg al sluit. Helaas niet voor herhaling vatbaar
Prima kwaliteit salade, maar te duur voor de hoeveelheid. Zonder een stukje brood erbij, ook niet na navraag, met een flauwekul opmerking dat het genoeg is als maaltijd. Geen enkele horeca liefde of gevoel voor de klant.
Bestellen duurde even maar daarna kwamen de drankjes en het eten heel vlot. Smakelijk en ruim voldoende portie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid