facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sukiyaki Bergen op Zoom

Sukiyaki Bergen op Zoom

Info

Sukiyaki is een All-You-Can-Eat Restaurant in Bergen op Zoom. Onze meer dan 100 verschillende gerechten worden bereid met de meest verse ingrediënten!

Adres: Moeregrebstraat, 4611 JC Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0164-265000
ln.tser-ikayikus@ofni
Stad: Bergen op Zoom
Route: Moeregrebstraat
Postcode: 4611 JC



op zoek naar gerelateerd: suki yaki bergen op zoom prijs, sukiyaki rest nl img menukaart, suki yaki bergen op zoom recensies, sushi bestellen bergen op zoom, sushi bergen op zoom, suki yaki menu, japans restaurant suki yaki bergen op zoom, menukaart suki yaki bergen op zoom
Recensies
Prima eten, niet alle bediening was top, geen allergenenkaart of verstand ervan.
De sushi was lekker, maar niet goed. Vanwege een personeelstekort werden we slecht geholpen. 1 persoon kreeg haar drankje niet en toen we daar naar vroegen werd deze pas laat geleverd. Later op de avond hebben we 2 drankjes tegelijkertijd besteld om niet te lang te hoeven wachten. Ook van de bestelde gerechten werd niet alles uitgeleverd. Gezellig, maar ik zou hier niet terug komen.
De overvriendelijke eigenares en personeel worden helaas niet gecompenseerd door een goede kwaliteit eten. Prijs en kwaliteit verhouding lopen erg uit elkaar. We aten hier al vaker omdat het in het begin erg lekker was en een uitstekende service. De laatste keren waren de sushi's veel minder, de gefrituurde kip of garnaal gerechten smakeloos, lauw en waterig en van de 3-4 gangetjes all you can eat menu werden bij herhaling de verkeerde bestellingen gebracht. Het pils is ook niet meer wat het was. Héél Jammer!!
Bediening erg aardig. Eten is niet bijzonder, warme eten vergeleken met andere sushi restaurant vrij weinig keuze. Porties zijn klein, wat ik wel goed positief vind Keuken beetje chaotisch, erg veel lawaai. Terwijl het niet echt druk was, werd ons warme 2e ronde veegeten!
We hebben hier gegeten met vier personen. Bij binnenkomst valt op dat het interieur wat verouderd en wat armoedig toont. De muren hebben een lik verf nodig en de vloerbedekking heeft zijn beste tijd gehad. De rijstpapieren lampen doen simpel aan. Ook de kimono's van de gasten zijn inmiddels minstens twee maten te klein voor de gemiddelde Bergenaar. De bediening is jong en onervaren. Maar toch. We hebben het prima naar ons zin gehad. Het eten is er heerlijk. De variatie is groter dan bij de bekende Sushi-ketens. De sushi is vers, de rijst zoals het hoort en niet droog. De gerechten hebben ieder hun eigen smaak met hun eigen basis. De vlees- en visgerechtjes zijn mals en niet 'over done'. De zoete broodjes, een soort berlinerbol, samen met een bolletje citroenijs, zijn heerlijk als nagerechtje. Complimenten aan de keuken!
Zeer slechte bediening. Ze vergaten een ronde. Eten wat besteld was moet je minimaal 20 min op wachten. Bestelde een koffie na 3 x vragen en 35 min wachten kwam die eindelijk. En we waren met 2 volwassenen en 1 kind onder de twaalf en op de rekening was er 3 x volwassenen in rekening gebracht, Er valt heel veel te verbeteren in deze tent het excuus te druk is geen excuus.
Het eten zelf en de gezelligheid onderling was deze avond als enige succesvol. Het begon al bij binnenkomst. Er werd heel vreemd gereageerd toen wij vertelden dat we via de site een tafeltje hadden gereserveerd en gebruik wilde maken van een social deal actie. Vervolgens werden we naar tafel gewezen die maar voor de helft was opgedekt. Daarna moesten we zelf vragen om soyasaus, stokjes en de ‘welkomscocktail’ die we op tafel kregen zonder dat ons verteld werd wat er in zat. Na één slok was het al snel duidelijk dat dit gewoon een Hugo wijntje was met wat takken munt cocktail??. Verkeerde drankjes werden geserveerd en de goeie vergeten. Tot slot kregen we ook nog ijs van een andere tafel terwijl onze tafel nog vol stond met sushi. Geen aanrader dus!
Het eten smaakte goed! De porties van bijv de kipstukjes en biefstukjes van de plaat zijn bijzonder veel waardoor je snel vol zit. De bediening was vriendelijk maar praten soms aan de zachte kant. Een van de laatste rondes hebben we 20 minuten gewacht tot ons kaartje werd opgehaald terwijl het niet druk was. Verder een prima avond gehad met lekker eten!
Nooit meer.....!!! Hebben 2 uur gewacht tot de 2e ronde geserveerd werd. Bijna 25 minuten wachten op 1 biertje. Eten werd koud uitgeserveerd!! Etc. Etc. De floormanager was nergens te bekennen en gaf geen leiding aan de zeer jonge bediening. Zij was alleen maar druk met niets en continu weggedoken in de bar. Totaal geen structuur! Veel klachten door andere mensen bij de kassa.
Prima sushi en altijd wel een vriendelijke eigenaresse. Soms wat gehaast, maar ok. De sfeer is voorin de zaak beter dan achterin de zaak. Achterin de zaak is het niet gezellig met kille verlichting; kan beter!!! Iets meer gezellige aankleding zou schelen. Eten is absoluut toppie! Tot nu toe één van de betere sushi restaurants die ik ken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid