facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sukade

Sukade
Adres: Stoombootkade 10 , Meppel 7941 BS, NL
Telefoonnummer: 0522 859 663
Stad: Meppel
Route: Stoombootkade 10
Postcode: 7941 BS


Openingstijden

Maandag: 12:00-01:00
Dinsdag: 12:00-01:00
Woensdag: 12:00-01:00
Donderdag: 12:00-01:00
Vrijdag: 12:00-01:00
Zaterdag: 12:00-01:00
Zondag: 12:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: Sukade Meppel geschiedenis, Restaurant Meppel corona, Steakhouse Meppel, Eetcafé Meppel, Valentijn menu Meppel, Herfstmenu Restaurant, De Beurs - Meppel, Sukade Meppel parkeren
Recensies
Fantastische ervaring voor zowel je smaakpapillen als je ogen. Prachtig opgemaakte borden, verrassende smaakcombinaties en vriendelijk personeel. Absolute aanrader!
Een totale smaakbeleving. Dit is geen normaal restaurant. Hier krijg je echte aandacht en voedsel bereid en bezorgd door mensen met een extreme passie voor voedsel en wijnen en mensen. Een echte aanrader om je daar eens te laten verwennen. Ook de prijs / kwaliteitsverhouding klop!
Tijdens de wandel route kwamen we langs dit leuke plekje aan t water lekker gegeten wel wat prijzig vonden wij leuke bediening je kunt ook aan de ander kant buiten zitten wel minder gezellig, binnen ook leuk wc is boven ook netjes en er is n lift.
Heel mooi pand aan de kade in Meppel. Zeer goed gegeten, de medewerkers zijn heel aardig en persoonlijk, de keuken goed. Prijs kwaliteit goed, wijnkaart goed! Een favoriet..
Meerdere keren overdag en in de avond gegeten. Alle keren subliem genoten, veel variatie en uitstekende bediening. Een absolute aanrader om nieuwe smaken te ontdekken!
Fantastisch gegeten. Inspirerende gerechten, mooie wijnen en een erg deskundige bediening. Alle reden om snel weer terug te komen. Een echte aanrader.
In m'n hart!!! Zegt alles dat we hier ons trouwfeest gevierd hebben! Fantastisch personeel en ongelofelijk lekkere keuken. Love it
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid