facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Suitsupply

Suitsupply
"Find your perfect fit in Zaltbommel with our selection of men's suits in luxurious Italian wool, silk, linen, cotton, cashmere, and alpaca fabrics. From formal weddings to casual business attire, our range of slim and regular fit suits, jackets and tuxedos are available in a variety of colors and materials. Discover everyday essentials for men including pants, shoes, coats, bags and accessories to craft your perfect look - no matter the season. Book an individual appointment for 1:1 personalized styling advice, a group appointment for wedding parties and corporate events or to design your custom suit with one of our Custom Made specialists. Specializing in wedding suits, custom suits, tailored suits, men's formal suits & men's tuxedos."
Adres: Van Voordenpark 1 C , Zaltbommel 5301 KP, NL
Telefoonnummer: 31418553940
Stad: Zaltbommel
Route: Van Voordenpark 1 C
Postcode: 5301 KP



op zoek naar gerelateerd: Suitsupply Den Bosch
Recensies
Ervaringen waren niet zo goed met verkoper Jos. Afspraak gemaakt voor een op een advies zoals op hun website staat. Helaas was Jos tijdens ons bezoek steeds bezig met andere klanten aan het helpen en zelfs pakken aan het afspelden en wij staan maar iedere keer te wachten. Geef je aan geen blauw pak, het eerst waar hij mee komt is een blauw pak, met als opmerking "ja maar deze zal je wel goed staan" Uiteindelijk toch een andere kleur pak uitgezocht, had hij helaas niet in de goede maat, maar kon hij van een ander filiaal laten overkomen en zou met 3 dagen binnen zijn. Oké, geen probleem. Verder gegaan met uitzoeken van de Blouse. Ik wil geen witte blouse. Ja wij doen altijd een witte blouse, hier moet echt een witte blouse onder vinden wij. We hebben niet een anders kleuren. Dat lossen we dan op met de stropdas. Even zijn gang laten gaan, maar de combi was echt niet mijn ding. Aangegeven dat dit het echt niet voor mij was. Gaat hij naar achter en komt even later terug met jawel een gekleurde blouse en stropdas. Uiteindelijk klaar het hele pakketje, pak zou volgende week binnen zijn. Ik zal alles hier houden kunnen we het dan helemaal compleet maken. Je moet nu wel ALLES helemaal afrekenen. De helft wil ik best aanbetalen, maar om nu al alles te betalen terwijl ik niets heb, dat vind ik echt overdreven. Jos geeft aan dat jij vind dat dat moet en als ik dat niet doet, dan is het pak er pas over 2 weken is. Hij wist dat ik het pak over 2 weken nodig had voor een bruiloft. Heb hem aangegeven dat ik van deze praktijken niet gediend ben en zijn naar een ander gegaan. Ondanks dat we daar geen afspraak hadden hebben ze het daar toch zo weten te regelen dat er iemand ons WEL een op een hielp en zijn we misschien nog wel beter geslaagd als bij Suitsupply. Sorry Jos, maar luister eens naar je klanten en zet je arrogantie eens iets meer opzij. Zou veel prettiger zijn.
Rob, prima gedaan veel geduld goede uitleg, veel geleerd en dat na zeker 40 jaar pakken kopen! Top dank je.
Fantastisch geholpen door Jos, eerlijk advies, hij heeft veel ervaring. Zeer aan te raden, bedankt bij het aanmeten van een maatpak.
Fantastisch geholpen en vriendelijk personeel dat weet waar ze het over hebben. Zeker een aanrader als je een pak nodig he t
top service - zeer redelijke prijzen - goed advies - zeker een aanrader
Beste Jos, Heel fijn hoe je de beste timmerman van het westelijk halfrond naar zijn nieuwe outfit hebt gecoacht. Dankbaar.
Perfect geholpen, veel aandacht en vakmanschap. Mooie prijs kwaliteitverhouding!
Zoals altijd een warm welkom, met koffie, en advies ‘op maat’ waarvoor dank!
Fantastisch geholpen door Rob. Deskundig en goed advies.
Advies en service zijn hier goed als je zelf geen verstand van zaken hebt. Prettige medewerkers. Kan soms druk zijn, waardoor je niet of matig geholpen wordt. Aangezien het een speciaalzaak betreft kun je niet zomaar passen en dwaal je dan maar wat rond in de winkel. Ander minpuntje is dat het verstellen van bv. een broek toch een zeer kleine ingreep extra geld kost. Gezien de prijs die je voor alles betaald zou dat toch ook als extra service erin mogen zitten, tenzij het erg veel vermaken is, dan heb ik begrip voor het extra bijbetalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid