facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Suits at Sea

Suits at Sea

Info

Bezoek ook de ManCave voor jouw unieke Trouwpak Experience!

Geschiedenis

Suits at Sea is een trendsettende trouwpakken winkel voor de bruidegom. Met een toplocatie aan het Veluwemeer, waar je in alle rust 1-op-1 advies krijgt bij het uitzoeken van je unieke trouwpak. Wij doen het allemaal net ff anders; check de site voor meer info!

https://SuitsAtSea.nl

Producten

- Trouwpak
- Maatpak
- Maatshirt
- Stropdas, vlinderstrik, plastron
- Smoking
- Pakken / Kostuums
- Pak op maat / Overhemd op maat



"Unieke Trouwpak Experience in de Mancave van Suits at Sea. Voor de bruidegom die het net ff anders dan anders wil! Topkwaliteit trouwpakken op maat, met stijladvies en tevredenheidsgarantie."
Adres: Biddinghuizen
Telefoonnummer: 0321841050
ln.aestastius@ofni
Stad: Biddinghuizen


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: suits at sea prijs, suits at sea adres, suits at sea ervaringen, suits at sea prijzen, lloyd suits at sea, groen trouwpak, suits at sea | trouwpakken, roka
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jachtmakelaardij Sier - Randmeren Jachtmakelaardij Sier - Randmeren 272 meter Slechte ervaringen, mooie foto op site,kom je daar na 2 uur rijden, ziet het er niet ...
Animal Food Kingdom Animal Food Kingdom 9 km Wij verkopen dierbenodigdheden op markten en braderieën. Elke dinsdag in Leusden, op ...
Wijncenternederland.nl Wijncenternederland.nl 9 km Wijncenter Nederland biedt u een assortiment van de heerlijkste wijnen uit de Mont Ve...
Onze winkel Onze winkel 9 km Alles uit de regio, verse en (h)eerlijkeproducten. Dier, streekproducten, kleding, 2e...
Papersale Papersale 10 km Handelsonderneming en groot- en detailhandel in consumentenartikelen en restpartijen ...
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl 10 km Vakmensen! Prachtige overkapping geplaatst in onze tuin.
Homemade_Decorate Homemade_Decorate 10 km Hout bewerking
Recensies
Zonder twijfel een unieke ervaring. Lloyd stelt je op je gemak en daagt je uit om buiten je comfort zone te treden. Samen met jouw wensen, Lloyds vakmanschap en gevoel voor style kom je tot iets unieks. Er zitten zoveel persoonlijke details in het pak dat je aanstaande gedurende dag steeds meer van jouw persoonlijkheid in je pak terug ziet. Mijn pak ziet er niet alleen spectaculair uit maar zit ook nog eens als gegoten. Zeer comfortabel. Lloyd, nogmaals bedankt voor deze unieke ervaring. Top! Uiteraard kan je na de bruiloft een review van mijn vrouw verwachten. Met vriendelijke groet, Andrew.
Deze post is namens mijn vader. Mijn zoon Jeroen was op zoek naar een trouwpak met een bijzondere uitstraling. Hij kwam terecht dij naam in biddinghuizen. Een hartelijk ontvangst door Lloyd een artistiek mannetje en terzake deskundig. Ik ben 70 jaar en ben niet echt modebewust maar wat ik daar bij binnenkomst zag hangen aan kostuums konden mijn ogen niet geloven Prachtig wat bijzonder. Jeroen werd door Lloyd apart genomen om het karakter van hem en de gedachten van zijn vriendin te kunnen plaatsen on een passend kostuum. We zijn er 3 keer geweest en het resultaat was verbluffend mooi. Zoveel mooie details in de pantalon het overhemd en het colbert. Ik wist niet dat dit mogelijk was zo mooi. Op de bruiloft kon je wel zien wie de bruidegom was en naast een stralende bruid stond een gom met uitstraling. Iedereen maar dan ook iedereen vond zijn kostuum heel bijzonder en prachtig. Dit kostuum met uitstraling kan hij op alle andere gelegeheden dragen en is dan opnieuw het heertje. Het geduld en de gastvrijheid zorgen voor een perfecte samenwerking en een zeer perfect eindresultaat. Ik geef hem een dikke 10 zo'n mooi kostuum had ik nooit eerder gezien. Hans Hopman
Lloyd is precies wat ik nodig had! Ik heb zelf weinig verstand van kleuren en mode, maar hij weet goed te adviseren wat er past bij mijn uiterlijk en de stijl van de bruiloft. Hij denkt met je mee, neemt alle tijd voor je en blijft met je zoeken totdat je het “wauw” gevoel hebt, want voor minder doet hij het niet. Mijn verwachtingen van het daadwerkelijke pak waren hoog, maar toen ‘ie binnen was, waren mijn verwachtingen alsnog overtroffen! En het belangrijkste van dit alles: mijn vrouw vond mijn pak geweldig. Het was een mooie ervaring in “the mancave” van Lloyd, ik zou het iedereen aanraden.
Wat een ervaring was dit zeg! Het is eigenlijk in een review niet samen te vatten, van mij had je dan ook 10 sterren gehad. Met de bruiloft van mijn ouders op de planning moest mijn pa een pak hebben, ik heb wat gevonden zei hij op een avond tegen me. En wat zag het er al tof uit op de foto's. Het is een mancave waar we naartoe moeten, een mancave? Ja je hoort het goed. Tsja, wat moet je je daar dan bij voorstellen. Ik verklap er uiteraard niks over, maar wauw wauw wat een ervaring. De gastvrijheid van lloyd, de super toffe plek en de hele sfeer maken het tot een unieke ervaring waar je altijd met een brede glimlach op terug kunt kijken. En Lloyd? Wat moet je van deze toffe gozer zeggen eigenlijk. Je moet het/hem mee maken! We hebben een hele bijzondere avond gehad waar we echt op terug kijken met een hele brede lach. En het pak? Damn wat is dat extreem gaaf geworden! Ik zou haast zelf gaan trouwen om hier nog eens weer naar terug te kunnen. Ga zo door Lloyd, je hebt een heel bijzonder concept/bedrijf waar je alle verwachtingen overtreft!
Het was een superleuke ervaring om bij Lloyd in zijn mancave een trouwpak samen te stellen. Vandaag het pak opgehaald en het ziet er erg mooi uit. Het kost wat, maar dan heb je wel een uniek pak van topkwaliteit!
Heel erg leuke ervaring. Ik ben niet zo iemand die het fijn vindt om in de spotlight te staan. De mancave experience was heel fijn, ik voelde mij op mijn gemak en alles werd goed uitgelegd. Het komt niet vaak voor dat het idee wat in mijn hoofd zit gelijk wordt opgepakt. Lloyd zijn eerste materiaal voorstel was ook gelijk spot on. Chapeau. Voor grotere maten is Suits at Sea zeker een aanrader. Ik zal na de bruiloft wat detail foto's plaatsen. Thnx Lloyd!!
Unieke en geweldige ervaring! De bruiloft moet de mooiste dag van je leven worden, maar de weg er naar toe ook. Lloyd geeft hier met Suits at Sea de ideale invulling aan. Lloyd geeft je alle tijd om jezelf te ontdekken en coacht je om uiteindelijk dat unieke pak waar je naar op zoek bent uit te kiezen. Dit doet hij in een sfeervolle ambiance waar jij je al snel op je gemak voelt. Een ervaring die ik samen met getuigen nooit meer zal vergeten.
Lloyd heeft een geweldige kijk gehad op wat er mogelijk was voor mijn trouwpak! Niets was te gek, alles kon, en uiteindelijk boven verwachting een pak gekregen waar iedereen overdonderd door was!
Wat een ervaring. We begonnen met lapjes stof en knoopjes en wat details. En verder moesten we het maar afwachten. Maar wat een geweldig pak heb je geleverd. Heel bijzonder. Hij stond te stralen op de bruiloft. Hij was echt een heer. En we hebben zoveel complimenten over zijn pak gehad. Heel bijzonder allemaal. Heel erg bedankt voor alles wat je gedaan heb.
Wat als de mooiste dag van je leven op het mooiste eiland begint met een beleving, gastvrijheid en bovenal vakmanschap die moeilijk te overtreffen valt en je een pak tot je beschikking krijgt waar mijn kleding kritische inmiddels vrouw op de grote dag haar grootste complimenten over uitspreekt. Dit had niet gekund zonder jou Lloyd. Heel veel dank! Warme groet vanuit een zonnig Ibiza!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid