facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Suitable Amsterdam

"Eén winkel die jou de uitkomst biedt voor al jouw momenten. Voor werk, vrije tijd, of speciale gelegenheden, de collectie van Suitable biedt je altijd een antwoord. Zo willen wij kleding kopen voor de man zo makkelijk mogelijk maken, zodat je tijd overhoudt om te genieten van al die mooie momenten in jouw leven."
Adres: Singel 466 , Amsterdam 1017 AW, NL
Telefoonnummer: 020 423 4000
Stad: Amsterdam
Route: Singel 466
Postcode: 1017 AW



op zoek naar gerelateerd: suitable nijmegen, suitable betekenis, suitable utrecht, pakken winkel amsterdam, smoking kopen amsterdam, pakken sale amsterdam, pakken amsterdam, pak kopen amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blue Blood Blue Blood 52 meter Hele erge leuke sfeer in de tattoo shop. Top kwaliteit tatoeages. Super goede servi...
Arket Arket 59 meter Hele leuke winkel. Veel basic kledingstukken die betaalbaar zijn maar wel van hoge kw...
AllSaints AllSaints 92 meter Had graag 5 sterren gegeven want nog steeds mooie kleding, alhoewel de blousjes al wa...
Scotch en Soda Scotch en Soda 93 meter
State of Art State of Art 123 meter Ik ben zeer tevreden over zowel de kwaliteit van de kledingstukken van het merk State...
America Today America Today 152 meter
Hilfiger Demin Store Hilfiger Demin Store 152 meter Overzichtelijke winkel, aardig personeel en ook nog geslaagd voor een leuke trui
Precinct 5 Precinct 5 158 meter
Diesel Diesel 158 meter
COS COS 166 meter
Michael Kors Michael Kors 182 meter Vriendelijk personeel en goede service
WE Men & Women WE Men & Women 182 meter
Abercrombie & Fitch Abercrombie & Fitch 183 meter Abercrombie & Fitch is the destination for casual, All-American clothing.
Every.day.counts Every.day.counts 194 meter
Levi's Store Levi's Store 198 meter
Esprit Esprit 205 meter
Recensies
Weer zo'n webwinkel die denkt dat snode trucjes en klanten foppen een slim business model is. "Vijf euro korting op je eerste bestelling!" beloven als je je inschrijft voor de mailinglist. En pas nadat je dat hebt gedaan een minimum orderbedrag aan die korting koppelen. Afmelden voor die mailinglist is lekker niet mogelijk want het afmeld linkje is stiekem helemaal geen linkje. Maar dat is ongetwijfeld een onoplettendheidje waar Suitable zich totaaaal niet bewust van was ;- Snel alle bij Undiemeister gekocht. No-nonense top site trouwens.
Goed advies, snel geslaagd, mooie kleding. Uitstekend meedenkende winkelmedewerker! Ga zo door! Marco
Super geholpen door Rob. Was er samen met mijn vriendin. Goed professioneel advies en verstand van zaken. Mooie zaak met hoge kwaliteit. Doordacht concept met gave kleding dat ook heerlijk zit en voornamelijk van natuur product. Rob bleef zelfs langer open om ons van dienst te zijn. Met humor en vakmanschap. Chapeau.
De suitable winkel aan de Singel wordt beheerd door een vreselijk onbeschofte, onsympathieke meneer. Nadat ik eerder dit jaar online bij Suitable kleding had besteld en een item dat daartussen zat in de winkel kwam ruilen werd daar in de winkel door de bewuste man een enorm drama van gemaakt, terwijl ik het item niet eens gepast heb. Toen ik gisteren met mijn vriendin op de fiets een plensbui op ons hoofd kregen die volgens buienradar 5 minuten zou aanhouden besloten we bij het dichtstbijzijnde afdakje even te schuilen. Deze zelfde meneer kwam ons vertellen dat het niet de bedoeling was dat we voor de winkel in de stromende regen kwamen schuilen. Wat een ongelooflijk naar mens ben je dan. Kan Suitable prima aanraden, maar deze store manager is al het fatsoen voorbij.
Incapabel personeel. Ik was hier gisteren voor een paar kleine dingen. Ik gaf mijn wensen aan en mijn maat. Uiteindelijk naar huis gegaan met de verkeerde maat. En een ander materiaal. Ik ga niet weer een afspraak maken om het terug te brengen. Liever kom ik hier nooit meer terug. Misschien een idee voor het hoofdkantoor om hier eens een mystery shopper heen te sturen? Gezien ook andere reviews die ik hier nu zie.
Afgelopen weekend een mooie set gekocht. Leuke sfeer in de winkel, kregen gelijk een kopje koffie aangeboden, zodat we op ons gemak rond konden kijken. Geen opdringerigheid, wel de juiste advies, heel fijn! Hoewel de winkel klein oogt, hebben ze er alles wat je nodig kunt hebben. Hier komen wij zeker nog terug!
Toevallig langsgelopen, en hebben spijt van het binnenstappen. Vreselijke service door een opdringerige verkoper. Eerst een praatje over het bedrijf, nou prima. Verder ging het van best oké naar vreselijk. Eerdere negatieve reviews die het over een 'doorzetter' hadden omschrijven het nog mooi. Verkoper probeert items te slijten die duidelijk niet passen, maar rekent het de klant onder andere aan dat hij niet genoeg 'vooronderzoek' heeft gedaan. Het is overigens niet erg als er toevallig niet iets is wat een beetje fatsoenlijk past, daar kan de verkoper natuurlijk niets aan doen. Wat bezwaarlijk was, was hoe hierover werd gedaan door de verkoper. Overigens zijn we hierna prima geslaagd bij SuitSupply, waar we eigenlijk al naar onderweg waren. Daarnaast ook vriendelijk gevraagd om afstand te houden, maar meneer was dat al na een minuut weer vergeten. Meneer lijkt het 1,5m principe niet te begrijpen. Erg jammer. Hebben ons zelden zo ongemakkelijk gevoeld. Nooit meer weer.
Plots een smoking nodig en ben die zelfde dag met de beste service ever van jongeman Görkan helemaal geslaagd en happy de winkel uit gekomen!
Smoking laten inkorten voor 60 euro. Broek bleek niet ingekort te zijn. Erg onaangename onvriendelijke jongen in de winkel. Kreeg 10 euro van de 60 terug. Geen excuses niks. Apart dat ik ook maar 10 euro terugkreeg. Negatieve ervaring en raad deze winkel af.
Heel goed geholpen door Rob kom..zeker terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid