facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Suisse Juwelier

Suisse Juwelier

Info

Suisse is een sieraden en horlogewinkel waar de klanten ook terecht kunnen voor reparaties en alle andere activiteiten die bij een juwelier plaats vinden.

Adres: Keizerstraat 26, 1781 GG Den Helder
Telefoonnummer: 0223613793
Stad: Den Helder
Route: Keizerstraat 26
Postcode: 1781 GG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier Gouden Anker Juwelier Gouden Anker 32 meter Een hele goede juwelier vind ik.en ik kom er al jaren.
goedkopesieraden.net goedkopesieraden.net 572 meter Bij deze firma in het verleden meerdere bestellingen geplaatst die altijd keurig gele...
Klokkenmaker Bob Copini Klokkenmaker Bob Copini 1 km Klok is uitstekend gerepareerd
Recensies
In mei 2022 een ring gekocht voor 750 euro 3 maanden later gevraagd wat ze er voor willen geven, moest een half uurtje wachten, zegt mevrouw 110 euro. Heb gezegd dat ik de ring 3 maanden geleden voor 750 euro van hun hebt gekocht zie ik in de andere hoek een andere medewerker grinniken.
Als je op maandag met meerdere klanten 1300 voor een gesloten winkel staat en deze is zonder enige opgave van reden nog gesloten om 1330 dan gaat het niet goed.
Goede service, vriendelijke mensen en direct goed geholpen! Batterihhtje van een horloge snel vervangen en kettinkje na vermaakt te zijn, afgehaald. Prima geregeld!
Mantje Suisse Juweliers is al jaren een begrip in Den Helder. De winkel is voor iedereen toegankelijk. Bij Suisse vindt u een brede collectie horloges, sieraden en trouw/relatieringen. Van klassiek tot modern en van gouden sieraden met diamant tot trendy zilveren sieraden gecombineerd met de laatste modekleuren. Suisse Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. De medewerkers worden als deskundig ervaren door andere klanten en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Tot nu toe geen klachten bij aankoop van baby bestek tot jubileum broches.
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, meedenken met de wensen van de klant! Mooie kwaliteit bij herstellen van oude sieraden!
Doen er echt alles aan om je te helpen. Een geweldige service .
Een juwelier die tijd heeft voor hun klanten, klaar staan met advies en mooie producten leveren
De mensen zijn heel erg aardig en het is echt heel mooi daar
Fijn om altijd even te kijken
Geweldige service en aardige mensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid