facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SugarStars.nl

SugarStars.nl

Info

Welkom in onze gezellige winkel vol ambachtelijk brood, souvenirs en chocolade. Bestel ‘n taart naar wens of reserveer voor 'n hi-tea of bonbonworkshop! �

Geschiedenis

SugarStars Zaandam creëert op professionele wijze, unieke en smaakvolle (bruids-)taarten voor o.a. een originele bruiloft, feest of bijeenkomst! Ook bieden wij workshops taart en meer... Neem contact met ons op via: 075-7728252 of [email protected]

Adres: Stadhuisplein 90 - 1506MZ, 1506MZ Zaandam
Stad: Zaandam
Route: Stadhuisplein 90 - 1506MZ
Postcode: 1506MZ


Recensies
Vandaag geluncht in dit etablissement. Is gezellig en mooi gedecoreerd met veel houten details.Had voor mijzelf een uitsmijter en voor mijn ega een broodje gegrilde groentes .goede smaak en vriendelijke bediening.Ga zeker een keer dineren hier. Vorige week hier gedineerd met bekende voordeeldeal. Begon met lekkere mosterdsoep.hoofdgerecht biefstuk met zoete frietjes.als dessert worteltaart met goed en lekker gegeten.
Heerlijk eten, fijne sfeer binnen in een echt leuk uniek pand. moderne stijl Zaaks huisje. er is is veel keuze om te eten, van ontbijt tot diverse hamburgers, diverse hotdogs en vegetarisch eten. Ik vond de cappuccino er echt geweldig! Leuk was ook de muziek keuze. Ja ben er op een dag 2x terug geweest : In de ochtrnd/middag had ik de hamburger zelf en later op de dag een lekkere appeltaart. Beide keren lekker met koffie.
Gezellig ingerichte lunch accommodatie vlak naast het station Zaandam. In de zomer kun je buiten een heerlijke koffie drinken en genieten van alle forenzen. Voor een lunch hebben ze heerlijk speltbrood met verse ingrediënten. Beetje onbekend nog bij het grote publiek maar deze mag je zeker niet overslaan. proberen!
Leuk en sfeervol zaakje local feelings waar je koffie to-go, heerlijke broodjes, gebakjes en lunch kan nuttigen. Voor een lekker vers ontbijtje zit je hier ook goed. Verder verkopen ze enkele locale producten. Personeel is vriendelijk en biedt een goede service. Je kan er ook aan workshops meedoen welke op de website staan vermeld.
Echt een super gezellige winkel in Zaandam! Ze bieden meerdere workshops aan en hebben een groot assortiment in hun winkel. Zelf heb ik de worshops chocolade en bruidstaart maken mogen doen. De bruidstaart maken hadden we gedaan met een vrijgezellenfeest. De taart was echt een plaatje geworden en het was ook heel erg gezellig om met z'n allen te doen. De eigenaren van de winkel zijn echt schatten van mensen die echt een hart hebben voor de zaak en voor hun vak. Echt een aanrader op alle vlakken!!
Sugarstars is een pattiseriewinkeltje, dat wordt gerund door twee zeer enthousiaste bevlogen eigenaars, met veel gevoel voor smaak, en originaliteit. De winkel ziet er ook heel mooi ingericht uit, met een breed assortiment aan taart/ cupcake accessoires en recepten. De worteltjestaart met cheeseroomvulling was ook erg lekker. Ook worden er leuke workshops gehouden om het chocolaatjes maken onder de knie te krijgen... Kortom, een winkel waar je geweest moet zijn!
Gezellig, vriendelijk, huiselijk, goede atmosfeer, ontspannen, heerlijke high tea. Er wordt rekening gehouden met allergieën en je kunt er glutenvrije producten krijgen. Aanrader!
Sugarstars heeft als paradepaardje de zogenaamde chocolatestars. Heerlijke bonbons in stervorm gevuld met orange&pepper, cinnamon kaneel, koffie en raw nibs, amandel amaretto truffels en nog veel meer. Het assortiment groeit en de populariteit stijgt. De workshops zijn leuk en leerzaam. Leren bonbons maken en heerlijke vullingen. Of een doodgewone pindarots. Verder zijn de taartenworkshops een succes. In de gezellig nieuwe winkel in Zaandam kun je ook met grotere groepen terecht. Er is van alles te koop aan bakproducten en handige tools zoals bonbonvormen of taartdecoratiebenodigheden. Leuk om met collega's heen te gaan. Ook zijn er binnenkort kinderfeestjes op zolder te beleven. Kids mogen dan lekker experimenteren met chocolade en fruit en maken iets moois om mee naar huis te nemen.
Werkelijk alles in deze winkel is lekker. Koek, brood, appeltaart met speculaas...en we hadden een heerlijk zuurdesem broodje met huisgemaakte tonijnsalade. Dat alles tegen een meer dan redelijke prijs. Als je een overstap hebt op Zaandam, dan even snel hier een broodje halen!
Sugarstars is een geweldige plek om gezonde producten te kopen. Op een fantastische locatie in Zaandam zijn twee enthousiaste ondernemers bezig hun droom te realiseren. Met passie voor gezond voedsel maken zijn de heerlijkste producten. De chocolade producten en taarten zijn echt ongekend goed. Daarnaast kun je ook workshops volgen om zelf aan de aan de slag te gaan met onder andere taart en chocola. Kortom een bezoek aan de leuk ingerichte winkel is zeker de moeite waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid