facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SugarCity

SugarCity

Info

SugarCity is een veelzijdig terrein met de fabriek als evenementenlocatie, kantoren in de silo's en een Factory Outlet, supermarkt en hotel op de planning.

Geschiedenis

SugarCity Events
SugarCity Events is de afgelopen jaren ontwikkelt van voormalig suikerfabriek tot dé evenementenlocatie van nu. De locatie is uniek door zijn industriële decor, dat behouden is gebleven sinds zijn oorsprong. De rauwe en ongepolijste sfeer geeft de locatie zijn karakter en zorgt voor een verrassende indruk. Met de kenmerkende hoogte en imposante atriums biedt SugarCity Events mogelijkheden van 2 tot 4.500 gasten.

Ontwikkelingen SugarCity terrein
Sinds 2000 werkt Cobraspen Vastgoedontwikkeling BV, onder leiding van Luigi Prins, aan de herontwikkeling van SugarCity. Het hele gebied wordt nieuw leven ingeblazen: het wordt een megacomplex met ruimte voor kantoren, horeca, outlet center en een hotel. Belangrijk uitgangspunt hierbij is het behoud en herstel van waardevolle bestaande industriële gebouwen in het gebied. In het stedenbouwkundig plan wordt een rijke mix aan functies voorgesteld zodat er een levendig gebied ontstaat dat vrij toegankelijk is voor iedereen. Cobraspen kocht het terrein in 2000 per openbare inschrijving.

Het NS station Halfweg-Zwanenburg
Vanaf SugarCity ben je binnen tien minuten op Amsterdam Centraal of in Haarlem én binnen vijftien minuten op Schiphol. Het NS Station staat pal voor de deur van SugarCity en staat in verbinding met de stations Haarlem Spaarnwoude en Amsterdam Sloterdijk. Ook stopt er een bus voor de deur.

Adres: Kristalpromenade 7, 1165 PD Halfweg (Haarlemmerliede en Spaarnwoude)
Telefoonnummer: 0203690113
moc.stneveyticragus@ofni
Stad: Halfweg
Route: Kristalpromenade 7
Postcode: 1165 PD



op zoek naar gerelateerd: sugarcity outlet, sugar city agenda, sugarcity events, parkeren sugarcity, sugarcity adres, sugarcity middenfabriek, sugarcity vacatures, suikerfabriek halfweg geschiedenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dutch Homemade Amsterdam The Style Outlets Dutch Homemade Amsterdam The Style Outlets 1 km Heerlijke Macarons, smaken lekkerder dan die van Ladureé. Niet te vergelijken met die...
B&B Hof Ambacht B&B Hof Ambacht 3 km De sfeervol grote ingerichte kamers hebben een weids uitzicht op de landelijke weilan...
Recensies
Outlet centrum met bekende merken waar je kunt shoppen tegen gereduceerde prijzen.
Ik wilde eerst niet gaan, omdat ik een negatief beeld heb bij outlet. Maar ik ben zo blij dat ik ben gegaan. Je kan hier super parkeren en alles is echt MEGA schoon. Ook hebben ze super leuke artikelen en kleding te koop. Het enigste wat ik een beetje miste waren accessoires, maar shoppen was goed gelukt ondanks dat! Echt een aanrader!
Weinig leuke spullen en wat er was, was in overwegend kleine maten of juist heelm groot. Alles duur en alleen korting als er twee stuks werden gekocht. Personeel wel vriendelijk. Dit uitje is geen aanrader!
Mooi outlet center; nog niet druk.
Manager van Adidas brengt jullie na beneden. Inplaatst dat die vragen stelt. Volgt hij me rondom de winkel en dan beschuldigd hij mij van diefstal.
Het ziet er mooi en netjes uit niet groot . Helaas switchen de openings tijden regelmatig dus goed op de site kijken. Wij grepen hierdoor mis. Ook stoorde ik mij aan het winkelpersoneel , niet in de winkel of slecht engels sprekend komen erg arrogant over gelukkig niet alle winkels maar een aantal wel. Goed parkeren veel en ruim nette toiletten .
Een mooi en bijzonder gebouw
Ontwerp ziet er aardig uit en was niet druk maar aanbod van winkels voor een outlet in Amsterdam is verschrikkelijk slecht en beperkt je bent er zo doorheen.Eenmalig bezoek geweest stelt helemaal niks voor.Enig lichtpuntje zijn de toiletten schoon modern en goed verzorgd.
Mooie locatie en handig ingericht is goed bereikbaar met veel parkeergelegenheid.Veel leegstand....dat is jammer. Gooi die lege zaken vol met pop up stores dat is nog altijd beter dan helemaal niks, hierdoor zal je meer publiek trekken. Zo kan het misschien nog een win-win situatie worden. Als je gaat stop ff bij de macarons delicious!
Mooi qua opzet, maar erg klein. Zonder winkels te bezoeken loop je in 20 minuten hele Outlet door.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid