facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SUEZ Water - voorheen Ondeo Industrial Solutions

SUEZ Water - voorheen Ondeo Industrial Solutions

Info

SUEZ Water (voorheen Ondeo Indusrial Solutions) is uw partner in duurzaam waterbeheer voor de industrie.

Geschiedenis

SUEZ Water (voorheen Ondeo Industrial Solutions) is een toonaangevende leverancier van industriële installaties en diensten voor waterbehandeling in binnen- en buitenland, van ruw water- tot afvalwaterbehandeling en slib management.

SUEZ Water heeft een gespecialiseerde Service afdeling. Met meer dan 60 jaar ervaring en specialistische vakkennis van de waterbehandeling zijn wij een goede partner voor service, onderhoud en revamping van uw water-behandelingsinstallaties.
Een specialisatie van Ondeo IS is de optimalisatie en beheer van demineralisatie-installaties werkend op het principe van ionenwisseling en omgekeerde osmose.
De Service afdeling is gevestigd in Venlo (NL), Rotterdam (NL) en Herstal (B). Het serviceteam bestaat uit een 15-tal personen: servicemonteurs, servicete engineers en process engineers.

Vanaf 12 maart 2015 zijn SITA, Degrémont, Agbar, Aqualogy, Lyonnaise des Eaux, United Water, Ondeo Industrial Solutions, SAFEGE... en alle andere bedrijfsonderdelen van de Groep verenigd in één entiteit:
SUEZ.
Vanaf 1 januari 2016 zijn Degrémont en de Belgische en Nederlands tak van Ondeo Industrial Solution gefuseerd onder de juridische entiteit SUEZ Water N.V.

SUEZ Treatment Solutions onderhoudt en exploiteert meer dan 200 waterbehandelingsinstallaties voor industriële klanten in heel Europa. Zij heeft meer dan 2.000 industriële afvalwater-zuiveringsinstallaties en meer dan 1800 proceswaterbehandelings-installaties gebouwd.
Samen met de mobiele eenheden van OMobile is een grote diversiteit van diensten tot uw beschikking.

Zie voor verdere informatie onze websites:
www.ondeo-is.nl en www.omobile.eu

Door samenwerking met andere SUEZ bedrijven, zoals Cofely, Fabricom, SITA, is een volledig pakket van diensten en knowhow tot uw beschikking.

Adres: Willem Barentszweg 4, 5928 LM Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: +31 (0)6 136 55 664
Stad: Venlo
Route: Willem Barentszweg 4
Postcode: 5928 LM


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid