facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SUE

SUE

Info

SUE 'zoet zonder suiker' is Suiker vrij, Gluten Vrij, Lactose Vrij, Raw en Vegan.

Geschiedenis

BEWUST
In een wereld waarin ‘bewust eten’ een steeds grotere rol speelt, is het concept van SUE ontstaan. Zonder schuldgevoel kunnen genieten van heerlijke zoetigheden die bestaan uit natuurlijke en gezonde ingrediënten. Suiker Vrij, Lactose Vrij, Gluten Vrij, en voornamelijk RAW en Vegan.

AMBACHTELIJK
De ‘zoet zonder suiker’ lekkernijen van SUE worden ambachtelijk bereid. Onze producten worden gezoet met natuurlijke ingrediënten zoals dadels, rijstsiroop of agavesiroop. Geraffineerde suiker zal je niet in onze keuken aantreffen.Daarnaast maken wij veel gebruik van noten, notenmelk, kokos, en andere natuurlijke ingrediënten.

GEZOND
Door het aanbieden van ‘zoet zonder suiker’ hoopt SUE dat er nog meer mensen bewust gaan eten en ervaren dat snoepen helemaal niet zo ongezond hoeft te zijn!

Adres: Karel Doormanstraat 372-374, 3012 GR Rotterdam
Telefoonnummer: 0102265066
Stad: Rotterdam
Route: Karel Doormanstraat 372-374
Postcode: 3012 GR


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: sue bakery, sue verkooppunten, sue menukaart, sue bakery goudsesingel, sue goudsesingel, sue proeverij, sue rotterdam goudsesingel, sue bounty
Recensies
Heerlijk geluncht. Leuke tent kom er vaak, vriendelijk personeel, goede hoeveelheden. Niet belachelijk duur wat je wel bij deze hippe plek verwacht, het ruikt er lekker, bediening is vrij snel qua drankjes, broodjes soms wat minder. Grote aanraders de proeverijtjes van allerlei lekkernijen!!!
Ontzettende lekkere afternoon tea genuttigd, welke vrij was van geraffineerde suikers gezoet o.a. dmv dadels en kokos. Presentatie zag er goed uit. Gepaard met lekkere vrij uit te kiezen theeën. Aardige bediening.
Vanmiddag met mijn dochter genoten van een heerlijke high tea. Eerst een ronde hartige gerechtjes en daarna zoete lekkernijen en verschillende soorten thee. Mooi gepresenteerd en erg lekker. En dit alles zonder geraffineerde suikers en vegan. Uiterst vriendelijke bediening. Kom hier dus zeker terug.
Koffie was ok, maar het proeverijtje vond ik niet lekker. Met als dieptepunt het harde koekje en de rocky road met witte chocola. Misschien niet aan mij besteedt
Vandaag tijdens een dagje stad hier een bakkie gedaan. Prima koffie en een proeverijen van diverse zoetigheden. Vriendelijk personeel, gezellige tent. Prijs aan de hoge kant.
Hele fijne plek om in de zon te ontbijten en lunchen. Vriendelijk personeel. Lekkere vegan gerechten, goede sapjes en koffie, love it. Alle zoetigheden zijn ook heerlijk om mee te nemen naar huis!
Wow!!! Heerlijke koffie!!!! Sue Bites zijn om een moord voor te doen. En dan ook nog eens suikervrij, gluten vrij, lactose vrij en vegan. Knap hoor.
Hele fijne ervaring om hier te zitten. Heel vriendelijk personeel, maakt ook tijd voor een praatje. Heerlijke drankjes en een proeverij van zoet op. Ze waren bezig met nieuwe gerechten voor de nieuwe kaart voor de website. Wij vroegen wat het was en of we dat konden krijgen. Het was een gerecht van artisjok. Maar de andere dag pas te krijgen.. We kregen het gerecht om te proeven en hebben ervan genoten. Heel vriendelijk dat we het kregen en zeker een aanrader als nieuw gerecht. Zeker een keer heengaan
Heerlijke lunch, fijne bediening.
Eindelijk! Sue Jeetje wat is het hier druk .... ziet er gezellig uit maar rommelig, mensen staan in de deurpost om hun heen te kijken maar er is niemand die hun begroet. we kiezen 3 taartjes en nemen nog en stuk bananenbrood mee. Kopje koffie erbij! Één taartje is erg lekker, de rest een beetje smaakloos. In de auto terug naar huis neem ik het bananenbrood. Hmm droog en smaakloos! Had me er zo op verheugd.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor SUE. Karel Doormanstraat 372-374 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. SUE adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met SUE. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over SUE delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid