facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SUCH Inholland

Info

De Start Up Campus Haarlem (SUCH) is dé ontmoetingsplek van Inholland Haarlem waar ondernemende studenten, docenten en het bedrijfsleven samen komen.

Geschiedenis

SUCH is een open, toegankelijke en creatieve locatie voor de studenten en docenten van Inholland Haarlem. Je bent hier aan het juiste adres voor ontmoeten, ontdekken en ondernemen.

Ontmoeten
De informele setting zorgt voor een ontspannen sfeer en nodigt uit om elkaar op een natuurlijke manier beter te leren kennen.

Er worden evenementen georganiseerd waarbij het streven is verschillende disciplines en achtergronden bij elkaar samen te brengen.

Verbinden staat bij SUCH centraal zodat je op een snelle en eenvoudige manier een groot netwerk tot je beschikking hebt.

Ontdekken
Bij SUCH worden workshops en events georganiseerd waarbij de nadruk ligt op nieuwe (ondernemende) vaardigheden leren.

Samen met anderen studenten of docenten van Inholland Haarlem ontdek je wat bij je past en hoe je nieuwe kennis slim in de praktijk kan brengen.

Als studenten of docenten een leuk idee hebben en graag eens willen experimenteren voor een (nieuwe) groep. Dan biedt SUCH een open podium. We helpen en denken graag met je mee om jouw experiment te laten slagen.

Ondernemen
Samen werken aan een gaaf idee óf een volgende stap maken met jouw bestaande onderneming?

Bij SUCH ben je aan het juiste adres.

Met een groep van ervaren docenten en een betrokken (lokaal) netwerk, kunnen wij jou op weg helpen in de wereld van ondernemen.

Er worden gerichte workshops en masterclasses georganiseerd waarbij er optimaal op creativiteit en netwerken wordt ingestoken.

Zo kunnen ondernemers of ondernemende professionals bijvoorbeeld hun verhaal delen op het podium van SUCH of vraagstukken uit de praktijk op tafel brengen en deze samen met studenten innovatief oplossen.

De events die worden georganiseerd bij SUCH zijn voor studenten en medewerkers van Inholland gratis toegankelijk en bieden hen de mogelijkheid om op een leuke en ontspannen manier te werken aan een inspirerend en interessant netwerk.

Adres: Bijdorplaan 15, 2015 CE Haarlem
Telefoonnummer: 06-58822401
Stad: Haarlem
Route: Bijdorplaan 15
Postcode: 2015 CE



op zoek naar gerelateerd: Inholland Haarlem Instagram
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tourism Management Inholland Haarlem - HBO Toerisme Tourism Management Inholland Haarlem - HBO T... 0 meter De Facebook pagina voor huidige en potentiele studenten van de HBO opleiding Tourism ...
Study Union Lepidoptera Study Union Lepidoptera 10 meter Studievereniging Lepidoptera is de studievereniging van de opleidingen Informatica en...
Nova College Orde en Veiligheid Nova College Orde en Veiligheid 414 meter Mijn nichtje en ik hebben een tijdje op deze school gezeten, en dit is verschrikkelij...
Recensies
Geen review over de opleiding, maar puur de faciliteiten. Deze zijn perfect. Volledige radiologie afdeling, televisie-afdeling, gymzaal voor sportopleidingen etc. Daarnaast is de bereikbaarheid ook prima. Enige nadeel is dat er maar 2 treinen per uur naar Haarlem station rijden. Maar je kan ook eventueel de bus pakken.
Goede school, niet altijd even duidelijk voor het vinden van lokalen. Nieuw rookverbod zorgt alleen maar rokers op 1 plek waar je altijd doorheen/langs moet lopen. Echt belachelijk...
Lekker leren toch!
De wc's stinken een beetje
Informatie is moeilijk te vinden
Heel fijn gebouw
Mooie school, opleiding minder
zooitje ongeregeld
Slechte begeleiding en vage opdrachten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid