facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Subway

Subway
"Uw lokale Subway® Restaurant, gevestigd op Bornsesteeg 38 brengt u heerlijke ingrediënten en overheerlijke smaken in miljarden sandwich-, salade- en wrapcombinaties. Als alternatief voor traditioneel fastfood, bieden we vers gesneden groenten, toppings, proteïne en vers gebakken brood om de perfecte maaltijd te maken met vers gebakken koekjes, tegen een geweldige prijs! Alle Subway® Restaurants zijn onafhankelijke eigendommen van en worden beheerd door bedrijfseigenaren die getalenteerde Sandwich Artists™ in dienst hebben en die klaar staan om uw bestelling persoonlijk, online, in onze Subway-app of voor bezorging op te nemen."
Adres: Hoogstraat 93 , Wageningen 6701 BR, NL
Telefoonnummer: 0317 357 057
Stad: Wageningen
Route: Hoogstraat 93
Postcode: 6701 BR


Openingstijden

Maandag: 11:00-19:00
Dinsdag: 08:30-19:00
Woensdag: 08:30-19:00
Donderdag: 08:30-19:00
Vrijdag: 08:30-21:30
Zaterdag: 08:30-19:00
Zondag: 11:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: subway menu, subway sub of, subway nederland, subway bestellen, subways subs, subway beef sandwich, supreme subway, subway cuijk
Recensies
Naast het personeel dat ik, op een enkeling na, gewoon onvriendelijk vind. Is het elke keer weer de vraag wat er nu op is. Meestal is het de sla, paprika of een saus. Ik snap dat er dingen opraken gedurende de dag of week. Voor mij is het ondertussen echt een domper geworden en moet ik me elke keer weer afvragen wat ik nu weer moet missen op mijn subway broodje. Kan daar iets aan gedaan worden?
Dit is de slechtste Subway van de plusminus 20 verschillende Subway’s die wij ooit bezocht hebben. Het is dat ik minimaal 1 ster moet geven. Het personeel is zeer klantonvriendelijk, beleg wordt slecht verdeeld over het broodje, weinig groente erop en broodje werd behoorlijk slecht behandeld, zoals op de foto’s te zien is. De broodjes werden maar half op het dienblad gesmeten. Er wordt niet gevraagd of je de broodjes getoast wil hebben en of je ze wil meenemen of ter plekke op wil eten. We genieten altijd van onze broodjes van de Subway, maar deze broodjes waren ook mede door weinig beleg en slechte verdeling zwaar onder de maat. En nu hoor ik jullie denken het zal wel druk zijn geweest, maar nee we waren op het moment van bestellen de enige die aan het bestellen waren!
Vier plakken ham ipv zes en vijf plakken tomaat ipv zes. Afzetters
Wat een balle tent, bezorging na 1,5 uur, verkeerde geleverd. Bezorger blijft nog even een kwartier buiten staan met zijn telefoon spelen, niet gek dat het allemaal zo lang duurt. Volgens medewerker bekend probleem via Thuisbezorgd dat er iets anders besteld wordt en de besteller het verkeerde ontvangt, maar ze doen er dus blijkbaar niks aan terwijl ze er wel vanaf weten. Lekker teampje dit hoor!
Elke keer dat ik hier bestel mist er wel iets, drinken, koekje, guacemole of extra topping. Waar gewoon voor betaald is en op de bon staat Als je belt krijg je een grote bek en hangen ze op.
Ronduit slecht. Normaal nooit issues in het centrum maar ivm hoe dingen uitkwamen naar de campus gegaan. Ze hadden maar 1 soort kaas. Alleen wit en bruin brood wat naar mijn idee gewoon restant was van de vorige dag. Veel groentjes niet beschikbaar en dat allemaal omdat ze het rustig hadden en niks wilde verspillen. De 30cm sub was ook niet gesneden of getoast, terwijl hij wel in dat apparaat heeft gezeten. Sorry maar als er niet eens een zak peper open kan wat een enorm lange houdbaarheid heeft ga je hier echt geen klanten tevreden mee houden. Wij komen daarom hier nooit meer terug.
Echt lekkere broodjes hier te halen. Personeel is altijd vriendelijk en alles is lekker schoon. Ik kom hier iedere week
Voor de derde en laatste keer hier besteld. Elke keer zijn de broodjes verkeerd belegd, vergeten ze dingen en het personeel is uiterst onbeschoft. Nog nooit zo'n slecht Subway filiaal meegemaakt.
Altijd erg lekker. Het personeel kan je goed adviseren en is erg vriendelijk!
Lekkere broodjes en aardig personeel. Kom regelmatig langs en zal dat zo blijven als ik trek heb in een subway.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid