facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Subway

Subway
Keten van broodjeszaken waar je zelf broodjes en salades kunt samenstellen. Biedt ook gezonde opties.
Adres: Jan Tinbergenweg 5, 1689ZV Zwaag, Nederland
Telefoonnummer: 06 25415464
Staat: Noord-Holland
District: Hoorn
Stad: Zwaag
Route: Jan Tinbergenweg
Huisnummer: 5
Postcode: 1689ZV


Openingstijden

maandag: 10:00–19:00
dinsdag: 10:00–19:00
woensdag: 10:00–20:00
donderdag: 10:00–20:00
vrijdag: 10:00–20:00
zaterdag: 10:00–20:00
zondag: 10:00–20:00

Recensies
Wat een slechte subway. Ik houd er al niet van maar probeer het toch. Ik dacht ik bestel een broodje tonijn en kijk wat ik krijg. Voor die 5 euro die ik heb betaald voor dit broodje vind ik echt een schande. Waar is mijn tonijn? Jk ben maar door de mac drive gegaan om maar weer 5 euro uit te geven aan beter eten.
Kwam net een 2 minuten te laat aan deur op slot. Oudere man deed als nog open om onze broodjes te maken na sluitingstijd. Goede service!
Elke keer als ik wat bestel is er wel wat.nZelf heb ik paar jaar bij de subway gewerkt en weet ik dus wel hoe het hoort te smaken..nnNu was ik via de drivenIk had echt oud brood gekregen wat echt niet te eten was, ze hadden chipotle saus op mijn teriyaki gedaan, terwijl ik sweet onion vroeg, zat maar liefst 1 tomaatje op.nIk heb het broodje weg kunnen gooien want was niet te eten in combinatie met die saus…nnToen begon in aan mijn broodje met kalkoen en ham, zat ook van alles op wat ik niet gevraagd had, normaal word de guacamole altijd vergeten, nou was dat deze keer niet het geval, maar de guacamole was helemaal zo goed als bruin, en ook een mega hard broodje…nnIk heb het allebei weg kunnen gooien…nTerwijl je er best wel wat voor betaald…nnIk wou nooit en review schrijven want dat vind ik heel vervelend, maar er is echt elke keer wel wat. Dit was echt voor mij de laatste keer.nnIk durf het niet meer
Was altijd wel prima maar vandaag viel het echt tegen. Bediening wist niet wat we besteld hadden en vergaten de broodjes ook nog eens.. Aardappelschijfjes erbij gedaan maar dat was ook het huilen waard. Nog niet eens 1 aardappel erin en als je dan eens beseft wat een boer krijgt voor 1 aardappel en wat je zelf moet betalen is het echt om te janken.
Tja, broodjes zijn lekker. Vind wel erg duur. Met z'n 2 en rond 26 € voor 2 broodjes met drinken. Daar heb je bij KFC 5x een menu voor!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid