facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sub Rosa Mediation

Sub Rosa Mediation

Info

Sub Rosa Mediation staat voor Monique van de Scheur. Inmiddels heb ik ruime ervaring opgedaan in conflictbemiddeling in de zakelijke dienstverlening en in de mediation praktijk.

Geschiedenis

Sub Rosa Mediation: het logo weerspiegelt de filosofie van mijn dagelijkse praktijk. Een roos is eenvoudig en tegelijkertijd van diepgaande betekenis. Dit zie ik ook in de problemen die zich bij mij aandienen. Immers, problemen lijken eenvoudig maar hebben vaak een diepere oorzaak.

De Latijnse uitdrukking "sub rosa" oftewel "onder de roos" betekend in het Nederlands "in het geheim en vertrouwelijk". Zo is het ook met de mediations die ik doe. Vanuit een sfeer van vertrouwelijkheid en geheimhouding probeer ik samen met mijn cliënten te streven naar een optimaal resultaat.

Adres: Odoornerstraat 13, 9536 pk Ees
Telefoonnummer: 0599-820330
Stad: Ees
Route: Odoornerstraat 13
Postcode: 9536 pk


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid