facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SUAZE Uitvaartverzorging

SUAZE Uitvaartverzorging

Info

SuAZe is in Apeldoorn en omgeving de kleinschalige uitvaartonderneming van Anita Zengerink.

Geschiedenis

SuAze is in Apeldoorn en omgeving de kleinschalige uitvaartonderneming van Anita Zengerink. Aandacht, oprechte betrokken heid, maar vooral een persoonlijke uitvaart vormen de kern van mijn dienstverlening.

Het is bijzonder om te zien dat uitvaarten een steeds persoonlijker karakter krijgen. Het is ook bijzonder om dat mogelijk te maken. Bij een “eigen” leven hoort een “eigen” afscheid. Iedereen doet dat op zijn of haar manier. Een uitvaart regelen is dan ook een aaneenschakeling van de juiste keuzes maken, keuzes waarbij úw eigen gevoel centraal staat.

Samen met u neem ik alle tijd om stap voor stap alle denkbare aspecten en mogelijkheden aan te reiken. Ik sta - in nauwe samenwerking met een juiste samenstelling van ervaren partners - garant voor een vakkundig, persoonlijk, respectvol en waardig afscheid. Naast mijn beroep van uitvaartverzorgster ben ik ook gediplomeerd stervensbegeleidster. Ik begeleid mensen bij het naderende afscheid en het delen van de gevoelens daarover. Ik voel in deze situatie een unieke verbinding en heb daarnaast ook de dierbaren van de overledene leren kennen. Zowel wanneer ik de overledene bij leven heb gekend maar ook wanneer dit niet zo is, zet ik al mijn gevoel, kennis en ervaring in voor een unieke en werkelijk persoonlijke uitvaart. Een laatste afscheid dat in elk opzicht is zoals de overledene en de naasten het voor ogen hebben. De persoonlijke uitvaart wordt hiermee opnieuw gedefinieerd.



"Afscheid nemen van een geliefde. Allerlei zaken moeten in korte tijd worden geregeld, terwijl je al genoeg aan je hoofd hebt. Grote uitvaartorganisaties komen snel in beeld. Maar het kan zoveel persoonlijker, betaalbaarder en gemakkelijker. En mooier. Waar je ook verzekerd bent! Begeleid vanaf het allereerste moment tot en met de allerlaatste zaken die komen kijken bij het overlijden.Ik regel écht alles, van A tot Z, zonder kleine lettertjes. Punctueel, hartelijk, respectvol en naar ieders wensen. Mensen zijn mijn passie. Inmiddels heb ik jaren ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Ik heb gemerkt dat mijn werk een grote behoefte vervult.Ik ben Anita Zengerink. Mijn bedrijf? Uitvaartverzorging SuAZe."
Adres: Het Kasteel 113, 7325PB Apeldoorn
Telefoonnummer: 0612202858
Stad: Apeldoorn
Route: Het Kasteel 113
Postcode: 7325PB


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 23:59
Dinsdag: 00:00 - 23:59
Woensdag: 00:00 - 23:59
Donderdag: 00:00 - 23:59
Vrijdag: 00:00 - 23:59
Zaterdag: 00:00 - 23:59
Zondag: 00:00 - 23:59

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Monuta Apeldoorn Monuta Apeldoorn 932 meter Uitvaartverzorging in Apeldoorn en omgeving. Ook als u niet of elders verzekerd bent....
Ichthus Uitvaartzorg Ichthus Uitvaartzorg 2 km Wij hebben heel goede ervaring met Ichthus Uitvaartzorg in Apeldoorn. De betrokkenhei...
Wassink bestratingen en binnenvloeren Wassink bestratingen en binnenvloeren 5 km Ik heb een HK partij tegels van 60 m2 gekocht daar zou een beetje kleurverschil inzi...
Monuta NL Monuta NL 5 km Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met...
Recensies
Anita heeft twee uitvaarten voor ons verzorgd. Veel persoonlijker dan een uitvaart regelen via de Dela. Ze gaf ons continu het gevoel dat alles onder controle was en dit gaf de familie rust. We kregen meer waar voor ons geld en de Dela heeft gewoon een bedrag uitgekeerd waarmee we uit de voeten konden. Perfect geregeld allemaal. Ok kon ik haar altijd bellen voor vragen en de algehele begeleiding was gewoon super.
De begeleiding van de familie door Anita was superieur. In enkele gesprekken had ze precies de sfeer te pakken en kwam met suggesties die in de roos waren voor een afscheid wat volledig bij de overledene en ons paste. Alle zorg aangaande papierwerk en organisatie werd heerlijk uit handen genomen. Anita heeft het allemaal zo georganiseerd dat we met veel rust en tevredenheid op dit afscheid terug kijken. Hugo Bolhuis
Anita heeft met het verzorgen van uitvaarten ontdekt waar ze echt goed in is. Ik heb al een paar keer meegemaakt dat zij, na een telefoontje waarin een overlijden gemeld werd, alles liet vallen en in actie kwam. De herinnering die blijft na de uitvaart houdt ze steeds in gedachte en dat zorgt voor een professionele betrokkenheid.
Gelukkig heb ik nog nooit gebruik hoeven maken van de diensten van Anita. Wel heb ik van de nabij mogen meemaken hoe betrokken Anita haar werk uitvoert. De praktische zorg van familie volledig uit handen neemt zodat de naatsen tijd hebben voor verdriet en afscheid. Persoonlijk contact met de zieke om invulling te kunnen geven aan de laatste wensen van een overledene. Een laatse rustplaats vinden met een persoonlijk karakter. Kortom ik heb diep respect voor het werk dat ik Anita heb zien uitvoeren en beveel haar van harte aan.
Na het overlijden van mijn lief, heeft Anita mij veel zorg uit handen genomen. Zij deed dit met zeer veel tact, was empathisch en dacht mee hoe we het afscheid wild hebben. Het afscheid werd ons op deze manier makkelijker gemaakt. Bedankt, Anita
Anita heeft door haar ervaring en professionaliteit er voor gezorgd, dat ik de uitvaart van onze ouders als heel persoonlijk en bewust heb beleefd. Zij zet zich volledig in en rust niet voordat aan de wens kan worden voldaan. Ik kan haar van harte aanbevelen als je in zo'n verdrietige periode terecht komt. Zij zal ervoor zorgen dat een uitvaart persoonlijk is en je alle zorgen uit handen nemen.
SuAZE een mooie onderneming van Anita Zengerink. Perfectionisme en haar empathische inlevingsvermogen maakt haar een bijzondere uitvaartbegeleidster en uitvaartverzorgster. Anita haar inzet zal er alles aan doen om het afscheid en uitvaart zo persoonlijk en waardig te laten verlopen. Haar inzet is tomeloos en haar professionaliteit. Anita mag met trots kijken naar haar eigen SuAZE. Ruud en Jolanda
Ik kan mij geen betere stervensbegeleiding en uitvaartverzorging kunnen voorstellen als Anita Zengerink. Met veel liefde geduld en professionaliteit ga Anita met haar vak om. Haar zeer persoonlijke benadering is een prachtig gebaar voor iedereen. Dat iedereen de kans krijgt om op eigen wijze afscheid te nemen van hun dierbaren.
Uitvaartverzorgers nemen de praktische zorg uit handen, maar Anita biedt meer. Zij is in staat om echt te luisteren, zich te verplaatsen in een ander en met grote compassie, gevoel en deskundigheid de uitvaart te organiseren en te begeleiden. Juist die combinatie van gevoel en deskundigheid maakt haar tot een unieke uitvaartverzorgster.
Ik heb Anita Zengerink leren kennen als een enorm betrokken, en professionele uitvaartverzorger. Ze bespreekt alle mogelijkheden en zet de puntjes op de i. Ze luistert ècht naar je. Zij zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt op een hele prettige en persoonlijke manier. Ik beveel haar van harte aan!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar SUAZE Uitvaartverzorging met het openbaar vervoer


Apeldoorn, Het Kasteel 210 meter
16
17
Apeldoorn, Houttuinen-Noord 270 meter
16
17
Apeldoorn, Talma Borgh 380 meter
16
17

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid