facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Su

Info

Wij heten u van harte welkom in ons vernieuwde restaurant!

Geschiedenis

Wie lekker wil eten en drinken, kan prima uit de voeten bij Oriental Tastiest aan de Stationsweg in Hilversum. Voor 25 euro kan er onbeperkt gegeten worden. Wok, teppanyaki en/of warm buffet, het maakt niet uit. De niet-alcoholische drankjes zijn bij de prijs inbegrepen, evenals drie glazen bier of wijn per persoon. Vanaf glas vier kosten de alcoholische drankjes 1 euro per stuk. 'Onze gasten kunnen bij ons luxe eten. We kopen dagelijks vers in. Het warm buffet bestaat bijvoorbeeld uit twaalf gerechten. Voor de wok is er keuze uit acht soorten saus van neutraal tot (zeer)pittig). Voor de teppanyaki wordt gewerkt met Japanse sojasaus en knoflook', verteld eigenaar Su. Het restaurant is goed bereikbaar en er is genoeg mogelijkheid tot parkeren op het marktterein.

Vanaf Maart 2013 zal het restaurant geen Oriental tastiest meer heten maar Su. De oude apotheek naast het restaurant is over genomen door de eigenaar en word verbouwd voor de uitbreiding van het restaurant. Het restaurant wordt hierdoor 2x zo groot en zal ruimte bieden voor een Loungeroom en bar! Bij de heropening in maart van het wokrestaurant zal de burgermeester van Hilversum aanwezig zijn om om als eerste de specialiteiten van het restaurant te proeven.

Dus mocht u met uw familie, vrienden, kennissen, collega's, buren enz. enz. een avond gezellig, lekker en voor een goede prijs willen eten? Kom dan naar Su.

Voor informatie/reserveringen: telefoon 035-6248123.



"All you can eat and drink Aziatisch buffet met kinderhoek"

"All you can eat and drink Aziatisch buffet met kinderhoek"
Adres: Stationsstraat 36 , Hilversum 1211 EP, NL
Telefoonnummer: 035 624 8123
ln.liamtoh@us_tseitsatlatneiro
Stad: Hilversum
Route: Stationsstraat 36
Postcode: 1211 EP


Openingstijden

Dinsdag: 17:00-22:30
Woensdag: 17:00-22:30
Donderdag: 17:00-22:30
Vrijdag: 17:00-22:30
Zaterdag: 17:00-22:30
Zondag: 17:00-22:30

Recensies
Terwijl ik totaal niet van het idee Wok restaurant ben, kwam ik daar gisteren na afloop van een geweldig concert toch terecht. Dit is dus echt ongekend. Alles tot in de puntjes verzorgd, werkelijk de lekkerste Sushi, dit restaurant is om vele redenen een echte aanrader. Serieus mijn creme brule voor desert werd voor mijn neus gebrand, dus echt ter plekke gemaakt. Alles wat ik heb gehad scoorde echt super hoog en was goed op temepratuur, het was er ook goed schoon en geen kinderspeelpaleis in het restaurant, maar een aparte binnenruimte erbij in een woord GEWELDIG.
Top eten en top service! Desondanks de corona maatregelen hebben ze het hier echt top opgelost door middel van rondes waar ze je bedienen! En je word echt bedient door het top personeel wat je altijd al gewend bent : Het eten is net zo lekker als altijd en blijf het ook iedereen aanraden! Daarom deze 5 sterren :
Su hilversum! Een gezellig en knus all you can eat restaurant in het centrum van hilversum5min lopen van station Altijd heerlijk en ruim assortiment aan lekkere hapjes en desserts... dus voor ieder wat wils! Zelfs de kids kunnen uren lang genieten van een speelzaal met een ballenbak en nog veel meer En ook nog is een grote pluspunt dat je drankjes er nog bij je prins zijn inbegrepenop bier/wijn na die voor een kleine vergoeding verkrijgbaar zijn Dus ben je toe aan een leuke en gezellige avondje uit of voor een feestje dan ben je bij SU op de juiste adres..... Goeie en gezellig bediening en vooral altijd een fijne sfeer..... Dus kort en krachtig gezegd: Top zaak!!!!! Kindvriendelijkheid: Een leuke speelzaal voor de kids aanwezig Parkeren: Su ligt aan de marktplein van hilversum waar je ruime plekken hebt aan parkeerplaatsen ook zit er tegenover een parkeergarage
Heerlijk gegeten. Genoeg keuzen niet te veel en zeker niet te weinig. Heerlijk wok, en Japanse grill en Heerlijk dessert buffet met veel vers fruit en lekkernijen. Zeer vriendelijk en erg behulpzaam personeel. Voor en mooi prijs heb een super fijn all in dinner.Eten: 5/5
Voor het eerst bij dit restaurant. Eindeloos gaaf. Binnenkomst uitleg over de gang van zaken. Tafels gedekt naar het aantal personen, dus geen lege plek. En dan komt het feest want dat kun je gerust stellen. Heel fijn om hier te komen. En dan nog het eten. Alles van de fijnste kwaliteit in allerlei smaken. Deze keer waren wij uitgenodigd maar wij komen hier zeker terug, ook met gasten. Bedankt.
Wat een gezellig restaurant, mooie entourage. Heerlijk gegeten. Jammer dat niet bijvoorbeeld de eerste twee alcoholische dranken inclusief zijn. We komen zeker terug.
Su is echt verbeterd uit de Covid periode gekomen. Het restaurant had voorheen een beetje bij elkaar gezocht verouderd meubilair. Nu is er echt een duidelijke keuze gemaakt en onderdelen qua kleur en stijl prima op elkaar aangesloten. Nog steeds veel ronde tafels wat tafelen gewoon gezelliger maakt. Eten is redelijk zelfde gebleven maar maakt overal een beter indruk. Sushi's zeker. Die worden nu met veel meer zorg gemaakt en gepresenteerd. Concept en de prijs zijn ook goed te doen. Komen wij zeker nog vaker.
Besteld zoals wel vaker maar helaas hard achteruit gegaan. Soja bonen minder als de helft dan voorheen, zeewiers/wakame salade met allemaal zwarte slierten erin vermoedelijk overdatum. Warme gerechten koud, werden voorheen altijd wel warm bezorgd. Heel erg jammer..
Super lekker gegeten, vooral de crispy sushi was onze favoriet. We komen graag nog eens terug.Eten: 5/5
Goed eten lekker maar lang niet geweest vond het duur maar was wel goed eten en vriendelijkEten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid