facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor StylingburO71

StylingburO71

Info

interieurstyling, interieurfotografie,verkoopstyling
zowel particulier als project

Geschiedenis

Na mijn ruime werkervaring van 24 jaar als interieurstyliste bij Blom projectinterieurs, Pilat&Pilat en Drent&van Dijk heb ik mijn eigen stylingburo opgericht onder de naam StylingburO71.
U kunt bij mij terecht voor zowel particulier als zakelijk interieuradvies. maar ook verkoopstyling en interieurfotografie kan ik voor u realiseren.
Mijn kracht is dat ik een goede vertaalslag kan maken van de wensen van de opdrachtgever tot een mooi interieurconcept.
Hierbij begin ik met het luisteren naar de wensen van de klant en verlies ik de persoonlijke smaak en het budget vooral niet uit het oog.
Dit komt tot uiting in mijn unieke kleurgebruik, combinatie van verrassende materialen en vooral het creëren van een thuisgevoel.

Adres: Grote Breedstraat 10, 9101 KJ Dokkum
Telefoonnummer: 0615344672
Stad: Dokkum
Route: Grote Breedstraat 10
Postcode: 9101 KJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DNA projecten B.V. DNA projecten B.V. 64 meter Wij ontwerpen inspirerende interieurconcepten waarbij we geloven in ons proces. Why,...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid