facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Styling by Simone

Styling by Simone
Adres:
Telefoonnummer: 0633086115
Stad: Velsen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Haerhuys Het Haerhuys 382 meter Al jaren mijn vaste kapper! Het team denkt met je mee en zeer vriendelijk en attent
Schoonheidssalon Martine Schoonheidssalon Martine 549 meter Beter kan niet
Knipzz&Nailzz Knipzz&Nailzz 597 meter Ervaren thuiskapster die bij uw thuis uw haar weer netjes maakt en nagelbehandelingen...
Hair In Hair In 860 meter Je bent al mooi, wij maken je bijzonder.
Amanda's Hair & More Amanda's Hair & More 899 meter Amanda's Hair & More Alleen op afspraak 0631286545 [email protected] We...
Tanhair Tanhair 912 meter Netjes, schoon en vooral vakkundig. Uitstekende kapper.
Cosmo Hairstyling Velserbroek Cosmo Hairstyling Velserbroek 965 meter Al jaren vaste klant dus zeer tevreden
Recensies
Simone is een top kapster! Vaardig en zeer vakkundige knipt ze mijn haar kort en vervolgens zit het 7 weken perfect. Ze heeft een half woord nodig om te weten wat ik wil. Maar geeft ook advies of stelt voor om eens wat anders te proberen. Daarnaast is ze ook nog heel lief, belangstellend en gezellig. Ik hoop dat ze mij nog heel lang kan blijven knippen en wens haar een mooie klantenkring en veel succes met haar eigen Salon!
Ik ben altijd erg tevreden over Simone. Zij geeft eerlijk haar mening en luistert ook goed naar wat je zelf graag met je haar wilt en bespreekt vervolgens de mogelijke opties. Als zij denkt dat iets een ander resultaat zal geven zal zij dat ook altijd eerlijk zeggen. Verder is zij ook altijd klantvriendelijk en neemt ze de tijd voor je zodat je altijd met een mooi kapsel weer de deur uit loopt!
Simone knipt en kleurt mijn haar altijd naar volle tevredenheid. Altijd weer fijn als mijn haar gedaan is en belangrijk dat ik hetzelf ook in model kan föhnen. En nu ook mooie gellak nagels waar ik superblij mee ben. Simone een topper!!
Styling by Simone is zeker een aanrader. Simone geeft goede adviezen, heeft veel kennis over haar vak en weet waar ze mee bezig is. Daarnaast is ze hartstikke sociaal en gezellig & voel je je meteen welkom in haar kapsalon. Een topper dus!
Mijn haar zit helemaal precies zoals ik wil!! Ik vind het knap, want uitleggen wat je wilt is altijd lastig maar Simone begrijpt gewoon wat bij mij past. De kapsalon is ook heel stijlvol&gezellig, ik voelde me daar meteen thuis! Dankjewel Simone, fijn zo 'n top-styliste in de buurt!
Simone is een kapster die eerlijk haar mening geeft wat bij jou past qua kapsel maar tegelijk ook luistert wat jij echt wil. Altijd in om iets nieuws te proberen wat bij de nieuwe trends hoort. Samen komen we altijd tot een compromi, en loop ik altijd tevreden de deur uit!
Zo ontzettend blij en trevreden met mijn coupe! Nog geen één kapper gelukt om mijn haar naar wens te stylen. Ik ben een enorme zeur, maar Simone flikte het gewoon! Ik ben blij met je!
Gewoon super!! Heel erg blij met het resultaat. Van geblondeerdgeel haar naar een natuurlijke tint die veel beter staat. Bedankt voor het goede advies Simone, en tot snel weer.
Knettermooie, nieuwe kapsalon. Simone geeft goed en eerlijk advies, en je loopt altijd met een lach en mooie coupe naar de deur weer uit. Aanrader voor heel Velserbroek en daarbuiten.
Simone knipt, kleurt, föhnt en kletst geweldig! Altijd heel gezellig en erg tevreden met haar professionaliteit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid