facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stylinde Horecagroothandel

Stylinde Horecagroothandel

Info

De non food horecagroothandel met oog voor kwaliteit, stijl en beleving. Bij ons in de showroom aan de Edisonstraat 74-76 staan onze producten stijlvol gepresenteerd en laten wij u graag onze prachtige collectie zien, voelen en beleven!



"Stylinde Horeca & Interieur is de non-food horecagroothandel die stijl, advies en kwaliteit samenbrengt. Door de jarenlange ervaring van Stylinde op het gebied van styling, interieur en advies te combineren met de horecagroothandel is er een onderneming waarbij de synergie tussen deze bedrijven uitstekend tot zijn recht komt.In de showroom van ruim 200 m2 is de visie van Stylinde Horeca & Interieur duidelijk zichtbaar in de styling en het assortiment. Dankzij de mix van verschillende stijlen, trends, materialen en merken wordt een bezoek aan deze showroom een inspirerende beleving voor zowel bedrijven als particulieren!"
Adres: Edisonstraat 76, 7442 DB Nijverdal
Stad: Nijverdal
Route: Edisonstraat 76
Postcode: 7442 DB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid