facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Styled by Jess

Styled by Jess

Info

Een kleine winkel met een ruime keus voor iedereen! Zeer betaalbare trendy kleding. Laatste trends en steeds up to date. Ook veel accessoires!










"Gezellige boutique in het centrum van Deventer. Wij hebben voor jong en oud om de week een nieuwe collectie voor super leuke prijzen."
Adres: Broederenstraat 9, 7411 LA Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0650236834
Stad: Deventer
Route: Broederenstraat 9
Postcode: 7411 LA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
100% jezelf 100% jezelf 98 meter 100% jezelf, hippe, eigentijdse, trendy, damesmode, sieraden & cadeau accessoires.
Marregien Marregien 125 meter Leuke en knusse tassenwinkel! Mijn vrouw is hier geslaagd voor een leuke van regenjas...
Necessaries by Marlou Necessaries by Marlou 135 meter Voor een echt goede zonnehoed moet je zeker naar Necessaries by Marlou. Ze heeft zonn...
FAME musthaves FAME musthaves 136 meter Jammer dat ik geen track and trace code gekregen heb, pakketje bleek paar dagen bij d...
by Bean by Bean 315 meter byBean ontwerpt eigenzinnige en unieke postcards, posters & accessoires. Ook grafisch...
Spant7 Spant7 581 meter Goede service! Had een kapot glaasje/vaasje van jaren terug gekocht item. Werd alleen...
Jolielovesbags Jolielovesbags 1 km Beautiful handcrafted bags designed by a mother and a daughter sharing their passion ...
Mijn Snuisterij Mijn Snuisterij 3 km Dé webwinkel voor betaalbare stoere landelijke woondecoratie en kado-artikelen.
Recensies
Snelle levering , ruilen geen probleem , super leuke kleding ! Snelle reactie per watts app. Jammer dat ze niet bij mij in de buurt zitten ! Altijd mooie kleding niet wat iedereen heeft hangen !
Bestellen en advies gaat super makkelijk via WhatsApp na betaling wordt het pakketje altijd gelijk snel verstuurd! Kortom super makkelijk! Ik maak hier zeer regelmatig gebruik van!
Ik vind het een hele prettige zaak. Het adres voor een veelzijdige en kwalitatieve collectie dameskleding. Er is ruimte om rustig te shoppen, er is ruimte om vragen te stellen en desgewenst krijg je eerlijk advies. De eigenaresse slaagt erin met haar collectie aan te sluiten bij de vraag van haar klanten. De gemoedelijke sfeer, kundige en vriendelijke medewerkers en de veelzijdige collectie maken Styled by Jess mijn favoriete shop adres.
Super leuke kledingwinkel! Van goede kwaliteit en zeker niet te duur. De collectie is zeer wisselend en voor alle doelgroepen. Hier slaag je altijd, voor zowel nette als casual kleding. Mijn favoriete winkel.
Dames let op! Als je de gehele bestelde zending retour stuurt heeft u recht op teruggave van de bezorgkosten. Ik heb Jessica hierop aangesproken omdat zij dit niet deed en de altijd zo ogenschijnlijke vriendelijke Jessica veranderde daarna in een heks. Wat mij opvalt is dat na de slechte recensies van afgelopen tijd er opeens moeder of schoonmoeder een goede review schrijft en ook haar partner om het beoordelingscijfer weer wat omhoog te halen. :- Even een tegen reactie op de terugkoppeling Jessica. Dames ik heb geen enkele dreigement geuit. Ik heb Jessica per mail vriendelijk verzocht het gehele bedrag terug te storten dus het aankoopbedrag en de verzendkosten. Jessica had hier blijkbaar lak aan want zij reageerde hier niet op maar stortte enkel de aankoopkosten retour. Daarna heb ik haar nogmaals verzocht om de verzendkosten retour te storten aangezien dit juridisch bepaald is zodra je de gehele zending retour stuurt. Dat vond Jessica helemaal niet leuk! Ik heb ook aangegeven indien zij niet bereid is dit te doen ik idd juridische stappen ga ondernemen. Jessica reageerde nog bozer en vond dat wij maar niets meer met elkaar te maken moeten hebben en blokkeerde mij per direct. Blijkbaar weet Jessica dat zij fout is want daarna kreeg ik idd mijn verzendkosten retour. Jessica het is opvallend na meerdere slechte recensies dat jouw partner en mevr. v. Nes familielid of goede vriendin, kennis opeens hoge beoordelingen geven om het gemiddelde omhoog te halen. Voor de duidelijkheid Jessica zal ik je uitleggen wat laster betekend want dat begrijp jij m.i.z. niet helemaal. Ik lieg niet en tast niet bewust jouw "goede naam" aan. Dit veroorzaak jij zelf en het enigste wat ik wil is dat jij aan eerlijke online verkoop doe. Dus als men kleding bij jou koopt en de gehele zending retour wordt gezonden jij de verzendkosten netjes terug stort aan klanten. Dit had tussen ons helemaal niet tot een discussie hoeven te leiden indien jij gewoon je verplichtingen had nagekomen. Jessica alsjeblieft ga niet in je slachtofferrol zitten. De mensen die in hun slachtofferrol zitten zijn JOUW klanten die niet allemaal de juridische kant kennen van online verkoop en tolereren dat hun verzendkosten niet automatisch door jou teruggestort worden indien de gehele zending retour wordt gestuurd! En na bovenstaande reactie heeft Jessica weer wat vriendinnetjes ingeschakeld om het review cijfer weer omhoog te halen, triest en lachwekkend!
Erg leuke winkel met voor elke smaak wel wat wils. En vriendelijke, altijd correcte medewerkers. Een aanrader!
Superleuke winkel! Als we naar Deventer gaan, moeten we hier altijd langs!! Al veel mooie items aangeschaft :- Prima prijs - kwaliteit verhouding.
Goede kwaliteit voor een lage prijs. Vriendelijk personeel, ik kan de iedereen aanreden hier een kijkje te nemen.
Boetiek met mooie kleding, goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs en een behulpzame, vriendelijke, verkoopster. Zeker een aanrader!
Super mooie en gezellige winkel! Leuke en kwalitatief mooie kleding En het personeel zeer vriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid