facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Styl.Ing nails and more

Styl.Ing nails and more

Info

Mijn passie is klanten blij maken met mooie verzorgde handen.

Zie ik je snel in mijn studio??

Liefs Inge



"Hey, Ik ben Inge! Samen met mijn gezin woon ik in Nibbixwoud. Altijd ben ik al geïnteresseerd geweest in de beautybranche en daarom heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt. Oftewel mijzelf ingeschreven bij La-lique Cosmetics, in Heerhugowaard en heb ik de opleiding tot Nagelstyliste gevolgd.Na het behalen van mijn diploma voor Nagelstyliste & Cosmetisch Pedicure ben ik in Nibbixwoud, een dorpje in West Friesland, per 1 april 2018 een eigen nagelstudio gestart. Om up to date te blijven van de nieuwste technieken en trends volg ik regelmatig cursussen.Tevens heb ik mijn certificaten behaald voor de lash volume lift en wenkbrauw behandeling.Vraag naar de mogelijkheden!Tot snel!Liefs Inge"
Adres: Woudhoek 4, Nibbixwoud, 1688cx, 1688cx Nibbixwoud
Telefoonnummer: 31623528076
Stad: Nibbixwoud
Route: Woudhoek 4, Nibbixwoud, 1688cx
Postcode: 1688cx


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 15:00
Dinsdag: 09:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Araksya Nails Araksya Nails 260 meter
Recensies
Ik heb Inge ontmoet als een vlotte, spontane meid, die mij direct op mijn gemak wist te stellen. Inge komt professioneel op mij over, weet wat ze doet en staat ook echt achter haar producten. De salon is netjes en stijlvol ingericht. Ik kom graag nog eens bij haar terug!Service: Manicure
Weer prachtige nagels! De lak blijft weken zitten. Een fijne plek om heen te gaan en Inge is een heerlijk mens. Echt een aanrader.
Ik kom nu al bijna 1.5 jaar bij Inge en altijd zien mijn nagels er weer perfect uit en blijft het ook de 3 weken die tussen mijn afspraken zit naar tevredenheid zitten. Laatst was voor het eerst een kleine reparatie noodzakelijk waardoor ik er zelf voor koos even niets op mijn nagels aan te brengen tot mijn volgende afspraak. Mijn eigen nagels zien er gewoon nog super gezond uit na de afgelopen 1,5 jaar. Voor mij het bewijs dat er met goede producten wordt gewerkt die de nagel echt verzorgen. Het is wel erg bloot zo dus ik kijk uit naar mijn afspraak en blijf zeker hier komen!!
Ik ben nu enkele maanden een zeer tevreden klant bij Inge. Ze is vakkundig, professioneel en, ook niet onbelangrijk, vriendelijk en gezellig. Haar ruimte is schoon en ze werkt hygiënisch. Inge heeft een ruim assortiment aan kleuren en zij kan de nagels fantasievol versieren. Laatst was er bij mij een nagel beschadigd en ik kon meteen bij haar terecht voor reparatie. Sinds ik bij Inge mijn nagels laat doen krijg ik veel complimenten. Ik beveel haar graag bij iedereen aan.
Wat moet ik zonder Inge…Services: Manicure
Zoek je een goede nagelstyliste? Nou dan hoef je niet verder te zoeken! Heerlijk relaxen, je laten verwennen. Dit voor een aantal weken verzekerd van verzorgde nagels. Zeker een aanrader. Niet twijfelen; maak die afspraak ;-
Super aardige meid met een eerlijk en goed advies. En super mooie creaties....ga iedere keer weer blij de deur uit, en dat al ruim anderhalf jaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid