facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sturgis Motoren

Sturgis Motoren

Geschiedenis

Sturgis Motoren is een is een complete motorzaak in Andijk. Zo verkopen wij o.a. nieuwe motoren en scooters van alle merken! En altijd een groot aanbod aan jong gebruikte motoren en scooters. U Kunt ook bij ons terecht voor in- en verkoop van motoren en scooters, Onderhoud en reparatie, verkoop van onderdelen, accessoires, helmen, kleding etc.. Neem een vrijblijvend een kijkje op onze website, kom langs in onze mooie winkel of maak een proefrit op uw droommotor, droomscooter of mx/enduro fiets !
www.sturgismotoren.nl Industrieweg 6, 1619BZ Andijk.



"Allround motorzaak, Honda Goldwing specialistEnduro en MX dealer van Beta en Fantic"
Adres: Industrieweg 6, 1619BZ Andijk West, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0228-523338
Stad: Andijk West
Route: Industrieweg 6
Postcode: 1619BZ


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Goldwing Reverse Trike Goldwing Reverse Trike 0 meter The Reverse Goldwing Trike R18 is a product build and developed by Sturgis Trikes B....
Recensies
Dit is naar mijn mening hoe een bedrijf zou moeten zijn. “Ga even zitten en wil je koffie of thee?” “Waar kunnen we je mee helpen?” Rustig de tijd nemend, duidelijk communiceren hoe ze werken door vooraf goed te kijken wat er gerepareerd moet worden “maar het blijft jouw motor!” Dus uiteindelijk bepaal jij wat wij moeten repareren. Goed en naar mijn mening eerlijk advies en de vervangen onderdelen die kapot zijn worden getoond. Wil je even in de werkplaats kijken. Damn ziet er schoner uit dan die van mij . Transparant en vriendelijk. Mij heb je!!!!
Eind mei een Honda Crosstourer gekocht na een prettig gesprek met Linda. Helder en straight to the point in de onderhandelingen, maar ook direct met een bak koffie klaar staan, top! Proefrit geen enkel probleem. Motor binnen enkele dagen op kunnen halen na afleveringsbeurt.
WAARSCHUWING: niet te vertrouwen In het kort: dure revisie van een alledaags Suzuki 400cc blok laten uitvoeren door sturgis, Helaas heeft het zo'n 15 rij uren geduurd voordat er hele slechte geluiden uit het blok begonnen te komen. Het lijkt wel ofals er een losse bout door het blok slingerd, want wanneer het geluid hoorbaar is slaat als gevolg het blik af. Netjes contact opgenomen waarop ik een kort en waardeloos antwoord kreeg. Na hier verder op in te gaan bleek Sturgis mij vergeten te zijn. Netjes een reminder gestuurd en vervolgens was er niemand meer thuis. Kortom: opgelicht
De motorfiets gedeelte is prima in orde aardig mensen en je wordt leuk geholpen,helaas is later gebleken dat de kart shop gerund door zoon een heel ander verhaal is,gemaakte afspraken worden niet na gekomen je wordt na tich keer bellen niet terug gebeld.Hoop geld naar toe gebracht maar zeer slechte service voor terug gekregen kortom motor zaak goed kartshop tja wat zal ik er van zeggen.
Super service, ze nemen rustig de tijd en gaan uitgebreid koffie met je drinken. Neem dus de tijd als je hier langs gaat, maar dan krijg je ook aandacht en kwaliteit terug! Ik heb hier mijn Fazer 600 gekocht, prachtige aanbieding en met volledige garantie. Zeker een aanrader!
Enige tijd geleden hier een honda nc750x gekocht. keuze was reuze uit meerdere modellen, allen zijn voor en nadelen : uiteindelijk de keuze gevallen op de grijze variant. Helaas was het niet mogelijk om terug te rijden met motor vanwege afstand en weersomstandigheden. mij werd aangeboden de motor gratis af te leveren op locatie de eerst volgende werkdag na het weekend.. for free.. geweldige service en zeker het aanraden waard!
Kartbegeleiding en kartteam???? Ik moest duizenden euro's storten om een depot te maken voor de begeleiding van mijn zoon. Hier zijn bewijzen van. Door een verschil in inzicht zijn we uit elkaar gegaan maar de net gestorte duizenden euro's zijn nog steeds niet terug. Als je belt geven ze niet thuis of doet de telefoon het zogenaamd niet.. Top die Sturgis Lammes. Oppassen.
Voor karts en trikes the place to be. Indien je kart spullen nodig hebt, kan je Sturgis beter mobiel bellen, want contact via app is soms een beetje hopeloos...
Bij Sturgis wordt je enorm professioneel maar ook persoonlijk ontvangen. Er is altijd koffie en de kwaliteit van de geleverde service is echt geweldig. Men neemt er gewoon de tijd voor je, ook als het iets langer duurt.
Hartstikke goed adres.ik woon in veghel en ze komen gewoon motor ophalen als er iets is.heel vriendelijk en goede service. Thanks sturgis motoren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid