facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sturdy Pilates

Sturdy Pilates

Info

Move Different... Feel Better...



"Move Different ... Feel Better..."
Adres: Scheepmakershaven 36, 3261KN Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0654370211
Stad: Oud-Beijerland
Route: Scheepmakershaven 36
Postcode: 3261KN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Personal Training Oud-Beijerland, Pilates Hoeksche Waard, Reformer Pilates dordrecht, Sportschool Oud-Beijerland, Personal training Hoeksche Waard, Bodytec Oud-Beijerland
Recensies
Ik ben erg tevreden over Sturdy Pilates en de lessen die ik er volg. Op dit moment volg ik al enige maanden 2 x per week matles en 1 x per week PT bij Cordelia. De nadruk bij mij ligt op correctie van scheefgroei en heb al na 10 weken positief resultaat bereikt. Ik heb na jarenlang niet kunnen sporten eindelijk de voor mij juiste sport gevonden en ik raad iedereen met rug- en nek klachten van harte Pilates training aan .
Vandaag mijn eerste groepsles, nadat ik 20 personal trainingen pilates heb gehad, gedaan en ik begin weer blij te worden.... Al jaren tob ik met mijn rug en na twee zwangerschappen is dat niet bepaald beter geworden en zijn er alleen maar meer klachten bij gekomen. Lang staan was pijnlijk en zelfs lopen was niet fijn om over sporten maar te zwijgen. Mijn laatste fysiotherapeut adviseerde mij om pilates te gaan proberen voordat ik mezelf weer in de fitnessapparaten zou storten. Ik vond in Sturdy Personal Training precies wat ik zocht. Ik kreeg Cordelia Gallinari Deia als PT en daar ging ik.... Zo stijf als een hark, pijn bij alle bewegingen die ik moest uitvoeren, scheldend en tierend om dát wat ik niet meer kon en toch ga je door. Cordelia zag meteen dat ik zo scheef was als de toren van Pisa, terwijl ik dacht dat ik prima recht kon staan..... Om een lang verhaal niet veel langer te maken.... Ze heeft mij wervel voor wervel recht gezet, heeft me leren ademen, heeft me geleerd om mezelf te kunnen corrigeren, ze heeft er voor gezorgd dat ik al ruim 1 maand pijn vrij kan staan en bewegen al was De vrienden v Amstel live wel een flinke aanslag en ze heeft mij klaar gestoomd om eindelijk goed mee te draaien in de groepsles. Lieve Cordelia sweetie, bedankt voor je goede lessen, je geduld als ik weer lag te mopperen, schelden, etc etc. en je motiverende woorden als je duidelijk verbetering zag. Kortom, you're the best!!!
Leuke, pittige les door een enthousiaste instructrice met veel kennis en ervaring. Er wordt constant op je houding en beweging gelet, de tijd vloog voorbij! Inmiddels train ik al een tijdje op de reformer. Door krachttraining en hardlopen, dat ik overigens nog steeds doe, had ik korte spieren en was daardoor erg stijf. Ik merk dat de Pilates oefeningen beter gaan en ben tegen mijn verwachting in leniger geworden! Na het hardlopen had ik destijds regelmatig rugklachten, die heb ik niet meer. Het trainen van je core tijdens pilates werpt dus z’n vruchten af.
Vanaf het begin een heel welkom gevoel door de super vriendelijke trainsters die veel persoonlijke aandacht geven. Ik doe nog niet lang Pilates maar merk nu al dat ik lekkerder in mijn vel zit en ik kijk elke week weer uit naar de trainingen!
Vanmorgen een pilates matles gevolgd bij Sandy. Haar zachte stem en uitstraling in combinatie met de pittige les smaakt naar meer! Heb meteen geboekt voor volgende week zaterdag!
Zit nu een jaar bij Nathalie Zweerman op Reformer Pilatus .veel geleerd en heel goed voor je spieren en lenigheid en ze geeft super goed les een echte aanrader
Erg fijne en goede lessen reformer en pilates. Vriendelijke en duidelijke begeleiding. Mooie studio!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sturdy Pilates met het openbaar vervoer


Oud-Beijerland, Bierkade 130 meter
163
171
Oud-Beijerland, Bierkade 150 meter
163
172
Oud-Beijerland, Julianastraat 340 meter
711
712
Oud-Beijerland, K. Doormanstraat 350 meter
711
712
860
Oud-Beijerland, Vierwiekenplein 350 meter
163
172

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid