facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor StukArt Tuinen

StukArt Tuinen

Info

Tuinontwerp- tuinaanleg en tuinonderhoud

Geschiedenis

StukArt Tuinen is een hoveniersbedrijf, opgericht 1 maart 1979 door Frans Stukart. Inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote organisatie waar kwaliteit en klantvriendelijk denken het belangrijkste is.
U kunt bij ons terecht voor een creatief tuinontwerp, een deskundig tuinadvies, de vakkundige aanleg van de tuin en u kunt bij ons terecht voor het verzorgen en onderhoud van uw tuin of buitenterrein.
Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het aanleggen en verzorgen van binnenbeplanting voor grote en kleine projecten.
Wij bieden onze diensten zowel zakelijk als particulier aan. Ons team bestaat uit 22 vakkundig opgeleide medewerkers.
De kracht van onze organisatie schuilt in de grote mate van flexibiliteit en het totaalproduct dat StukArt Tuinen u biedt.
Het gebied waarin wij onze werkzaamheden uitvoeren bereikt een groot gedeelte van het noordelijke deel van de randstad, zoals Haarlemmermeer, Haarlem, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Vijfhuizen, Aerdenhout, Bloemendaal, Heemstede, Overveen, Landsmeer, Aalsmeer, Uithoorn, Diemen, Nieuwkoop, Abcoude en 't Gooi (Laren, Blaricum, Naarden).
Indien u gebruik wilt maken van onze diensten of als u interesse heeft in een vrijblijvend gesprek dan kunt u contact met ons opnemen

Adres: Rijnlanderweg 1297, 2153KC Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 023 561 2079
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Rijnlanderweg 1297
Postcode: 2153KC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GS Gardens Nieuw-Vennep GS Gardens Nieuw-Vennep 2 km Zeer tevreden en blij met onze tuin! Heeft verstand van zaken en maakt na het werk al...
Recensies
Top bedrijf en service, echte vakmensen.
Leuke opdrachtgever om voor te werken
Een mooi groot opgezet hoveniersbedrijf, Die van elke tuin een privé park kan maken
Goede meedenkers, werk netjes, zoals afgesproken en op tijd afgeleverd.
Snel en goed geholpen
Professioneel hoveniersbedrijf !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid