facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stuiver Draai & Freeswerk BV

Stuiver Draai & Freeswerk BV

Info

Kwaliteit, levertijd en prijs zijn goed in balans en een van de speerpunten van het bedrijf is het direct kunnen reageren op de wensen van de klant.

Geschiedenis

Stuiver Draai- en Freeswerk vervaardigt onder meer de meest uiteenlopende onderdelen voor schepen, plezierjachten, hijskranen, voertuigen en machines voor diverse toepassingen. Dit kan om stukswerk gaan, maar ook om kleine series. Er wordt maatwerk geleverd. Wat defect is en niet meer te krijgen, kan nagemaakt worden. Ook kunnen er in samenwerking met de klant constructies worden bedacht en gemaakt.

Kwaliteit, levertijd en prijs zijn goed in balans en een van de speerpunten van het bedrijf is het direct kunnen reageren op de wensen van de klant. Wij hebben zowel CNC als conventionele draai- en freesbanken staan, waarop verschillende materialen kunnen worden verwerkt; alle staalsoorten, RVS, Gietijzer, Brons, Messing, Aluminium, Nylon en verschillende Kunststof soorten.

Adres: Lemsterpad 20, 8531 AA Lemmer
Telefoonnummer: 0514569240
Stad: Lemmer
Route: Lemsterpad 20
Postcode: 8531 AA



op zoek naar gerelateerd: Stuiver Lemmer, Draaiwerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Foekema Plaatbewerking BV Foekema Plaatbewerking BV 266 meter Lasersnijden, Plasma-Autogeen snijden, kanten, lassen (aluminium en RVS), glasparelen...
BDJ Montage BDJ Montage 315 meter BDJ Montage Garage & Bedrijfsdeuren
Recensies
Tijdens onze zeiltocht door het prachtige Friesland was de bevestiging Giek/mast afgebroken en waren we in Lemmer gestrand. Stuiver Draai- en Freeswerk hielp ons binnen 2 uur uit de nood door het gebroken onderdeel na te maken. Vakkundig, vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Geweldig bedrijf ook voor zeilers om te onthouden. We houden nog meer van Friesland. Dank voor de snelle pits-stop.
Zeer mooi werk geleverd. Ik had een enkel product dat iets te smal was voor de functie. Ik werd met de vraag aan de telefoon of ze deze ruimer konden frezen al verrast met de reactie; ,,Dat kunnen we wel even ergens tussendoor doen, scheelt je in de kosten" Product heen gebracht en deze was binnen 48 uur al klaar om afgehaald te worden! Stuk voor stuk vriendelijke mensen en het eindresultaat was precies hoe ik het hebben moest. Zeker de enigzins lange rit waard en als ik weer iets gefreesd of gedraaid moet hebben dan zijn jullie de eerste die ik bel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid