facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stuivenberg Auto's

Info

Stuivenberg auto's koopt en verkoopt.

Adres: Wilhelminalaan 10-M, 3451HJ Vleuten
Telefoonnummer: 0683233680
Stad: Vleuten
Route: Wilhelminalaan 10-M
Postcode: 3451HJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Auto Stuivenberg Enschede, Auto Vleuten, Peugeot Vleuten, Van Hees Vleuten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carsenal Carsenal 420 meter Leasing van jong-gebruikte voertuigen op basis van: - Scherpe leasetarieven - Korte l...
Kjodka Kjodka 767 meter Ik heb vorige week een dashcam gekocht, na 2 dagen al binnen gekregen. Zat een duidel...
Recensies
Ik heb hier een keurige gebruikte auto gekocht, alleen was er een vreemd geluid tijdens het rijden. Dat bleek een versleten wiellager te zijn. Zonder enige discussie hebben ze dit direct, als garantie, gerepareerd. Wat een service! Aanrader!
Ik heb net mijn eerste auto bij Rick gekocht. Zeer betrouwbare verkoper en medewerkers met een goede, persoonlijke service. Niks is ze te veel! Dikke aanrader! Vanaf nu mijn vaste garage :-
Ik heb 3 weken geleden een Mercedes e350 gekocht bij Rick stuivenberg. Na 1 dag een klein mankement. Ik heb gebeld, werd meteen de volgende dag actie ondernomen en opgelost. Dus ik kan niet anders zeggen dan....... een man van zijn woord. Bedankt Rick netjes opgelost
Je weet pas echt wat je aan een leverancier hebt, als er iets blijkt mis te zijn met hetgeen je gekocht hebt. Dat was bij onze auto het geval. De service van Rick was was buitengewoon. Hulde. Je kan hier met een gerust hart een auto kopen.
LET OP WAT JE KOOPT. Wij hebben daar een Dacia gekocht. We hadden gezien bij aankoop dat hij voor schade heeft gehad. Maar zag er op het oog netjes uit. Kort na aankoop deed de airco het slecht. 2 maanden later was ineens de radiateur lek aan de achterkantmotorzijde Toen we de voorbumper demonteerde kwam alle ellende naar boven. - Koplampen zaten met 2 schroeven vast ipv 4. De andere 2 waren gebroken - Bumperbalk helemaal krom en ontzet. - Aircocondensor krom en lek. - Radiateur lek aan achterkant. - Koolstoffilter zat een gat in en was met ductape dichtgemaakt. - En nog het ergste van alles radiator,condensor en koelvin pakket stond gewoon los tussen motorblok en bumper. Je mag verwachten dat als je een auto koopt die aan de voorkant schade heeft gehad dat het toch naar behoren is gerepareerd. KOOP HIER NOOIT EEN AUTO!!
Enige weken geleden hebben wij bij auto Stuivenberg een Opel Tigra roadster gekocht en zijn daar zeer tevreden over. Onze Peugeot cabrio konden we tot tevredenheid inruilen en de Tigra werd keurig met een poetsbeurt en volledig jaar apk afgeleverd. We hopen nog lang te mogen genieten van deze mooie auto.
Super bedrijf! Erg vriendelijk en meedenkend. Ik heb hier mijn nieuwe auto gekocht en mijn oude auto kunnen inruilen. Mijn nieuwe seat geeft mij veel plezier. Na een paar weken kreeg ik een storingslampje in mijn dashboard te zien. Hier heb ik contact over gehad en ik kon zonder problemen gelijk langskomen en de auto werd uitgelezen en het probleem opgelost. Super service!
Hier een auto gekocht. Was zeer meedenkend met de auto die we wilden inruilen en defect voor onze deur stond. Keurig proefrit aan huis gemaakt en thuis afgeleverd. En dat voor n budget prijsje, dat zie je niet vaak meer. Complimenten!
Een aantal weken geleden voor een nette prijs een Suzuki Alto gekocht bij Stuivenberg. Helaas ging binnen twee weken na de aflevering het acculampje branden. Ze zijn de auto netjes in Zoetermeer op komen halen. Het bleek de dynamo te zijn die kapot was. Het probleem is kosteloos opgelost terwijl er geen garantie zat op de auto. Ik moet zeggen dat ik dat heel netjes vind. Dat geeft vertrouwen wat je in de autoverkoop echt wel nodig hebt. Goed opgelost Auto Stuivenberg!!
Ik heb hier vorige week mijn auto ingeruild. Dit is een zeer eerlijk en fijn bedrijf. Ik ben erg goed geholpen met de koop en inruil. Geen verkooppraatjes maar recht voor de raap en een fijn gesprek. Komt afspraken goed na. Ik ben super blij met mijn nieuwe Punto en raad autodealer Stuivenberg zeker aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid