facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studium

Geschiedenis

Studium Eemland wil een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van technische bedrijven in de regio Eemland. Dit doen wij door mensen de mogelijkheid te bieden om zichzelf te ontwikkelen door opleiding en training. Keer op keer wordt bewezen dat bedrijven die investeren in de ontwikkeling van de medewerkers beter presteren dan gemiddeld. Eén centraal punt, dichtbij huis, waar we samen met de deelnemende bedrijven werken aan een opleidingsaanbod, waarmee uw werknemers het verschil kunnen maken. Voor de technici en de organisatie!

Wij zijn er van overtuigd dat technische bedrijven succesvol zijn als zij zich op kwaliteit en vakmanschap onderscheiden. Het gericht en goed opleiden van technisch personeel is echter een hele uitdaging. Het opleidingsaanbod is zeer groot en hoe vindt u de beste opleiding bij de juiste partij? Daarnaast worden opleidingen vaak overdag verzorgd op locaties die de technici vaak een aanzienlijke reistijd bezorgen.

Studium Eemland wil u hierbij helpen! Wij willen de krachten op het gebied van opleidingen in de regio Eemland bundelen. Aangesloten bedrijven hoeven niet langer te zoeken naar de juiste opleidingen of tijd te verspillen aan tijdrovende offerteprocedures met leveranciers. Studium Eemland ontzorgt! Wij selecteren op basis van kwaliteit de beste opleidingen en maken scherpe tariefafspraken door het gezamenlijk inkoopvoordeel met de deelnemende organisaties. De opleidingen worden verzorgt in de avond, waardoor technici overdag productief zijn voor de organisatie. Heeft u specifieke opleidingsbehoeften? Wij kijken graag met u mee en maatwerk is mogelijk.



"Studium is een technisch opleidingsinstituut. Het unieke van Studium is haar positie tegenover de klant. Studium geeft namelijk de mogelijkheid om op locatie opleidingen aan te bieden en houdt goed contact met haar klanten.Studium is gespecialiseerd in onder andere de opleidingen: koudetechniek, klimaattechniek, installatietechniek, F-gassen, elektrisch schakelen, VCA en meer."
Adres: Zuidwenk 45C, 3751 CB Bunschoten
Telefoonnummer: 0337600243
Stad: Bunschoten
Route: Zuidwenk 45C
Postcode: 3751 CB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TalentinBloei TalentinBloei 667 meter Welkom bij Talentinbloei. Dé plek om je talent tot bloei te laten komen.
Rijschool van de Groep Rijschool van de Groep 1 km Voordelige prijs voor het halen van je rijbewijs!
Voestalpine Automotive Components Bunschoten Company School Voestalpine Automotive Components Bunschoten... 2 km Ik schrijf u om enkele belangrijke punten te delen over het werken bij voestalpine. L...
Active CSI Active CSI 3 km Privé detective, recherchebureau en incassobureau Active CSI heeft ruim 20 jaar ervar...
Recensies
fantastische ervaring gehad met het bedrijf, werd goed geholpen en de opleiding koeltechniek werd goed uitgelegd waardoor ik met vlag en wimpel ben geslaagd. Bedankt studium!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid