facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor StudioFD

Info

Workshops modelfotografie. Familiefoto's, profielfoto's en bedrijfsreportages, [email protected]

Geschiedenis

Studio FD biedt een zeer compleet aanbod aan van fotoshoots van model for a day tot bruiloften en familie fotografie. Deze facebook is voornamelijk bedoelt voor mensen in Nederland en laat zien wat we nog meer doen dan alleen workshops.

Volg deze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en nieuws over Studio FD.

Frank Doorhof is de eigenaar van Studio FD en is wereldwijd bekend als fashion fotograaf en instructeur, Frank verzorgt de high-end modellen portfolios, artiesten portfolios en workshops.

Binnen StudioFD behoren de volgende mensen tot ons vaste team
Nadine Stephan : Styling
Wendy Appelman : fotograaf


Studio FD werkt samen met verschillende top visagisten die garant staan voor een zeer goed eind resultaat.



"In Emmeloord vind je StudioFD met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ons bedrijf gelooft in de persoonlijke aanpak en levert daarvoor ten alle tijden maatwerk voor onze klant.Distributeur voor :ClickpropsBackdrops : professionele fotografie achtergrondenIQwire : De volgende generatie Tetherkabels van 5 tot 10 meter, supersnel en stabielRogue/Expo imaging : Accessoires voor de kleine flitsers en speedlights, Rogue levert oa de Flashbender.Triflection : de meest veelzijdige reflector oplossing voor elke studio en fotograafRuime fotostudio voor al uw fotografie inclusief workshops, portfolios, families, huwelijken, artiesten en product fotografie"
Adres: Constructieweg 8 & 9, 8305AA Emmeloord
Telefoonnummer: 0527740007
Stad: Emmeloord
Route: Constructieweg 8 & 9
Postcode: 8305AA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Frank en zijn team hebben een bepaald niveau neergezet bij eerdere workshops die ik heb gevolgd. Hij weet iedere keer dat niveau te halen, waardoor het iedere keer opnieuw een enorme leercurve is in een zeer prettige en ongedwongen sfeer. Tot de volgende keer! Groetjes Arjen
Goede workshops. Elke keer weer op maat naar vraag van de aanwezige fotografen. Frank is een meester met licht. En technisch zeer goed onderlegd. Het zijn hands-on workshops. Dus iedereen gaat net foto's naar huis.
Fijne fotograaf om echt wat te leren. Veel kennis in huis en bereid om dit te delen.
Geweldig!! Zeer geslaagde workshop gedaan. Aanrader, voor wie meer over modelfotografie wil leren.
Topfotograaf, Frank en zijn vrouw Annewiek zorgen er ook voor dat je snel op je gemak bent.
Ik denk dat het echt tof is om daar een workshop te volgen. Er is daar heel veel kennis aanwezig over schrijven/tekenen met licht ;-
Top workshop fotografie bij Frank Doorhof!
Een super toffe ervaring !!!!!!!
Fotostudio, fotografie vervolmakingscursus aanbod, ...
Vertaald door Google Frank heeft een geweldige studio en hij is een uitstekende leraar in alles wat met fotografie te maken heeft. Origineel Frank has a great studio and he is an excellent teacher on all things photography.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid