facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor StudioAmbacht

StudioAmbacht

Info

www.studioambacht.nl

Geschiedenis

Wil je op een professionele manier thuis je klussen uitvoeren? Je hebt geen ervaring of voorkennis nodig. Direct aan de slag is ons motto. Met de juiste materialen, gereedschappen, veiligheidsinstructies en een praktisch, ondersteunend handboek ga jij zelf thuis aan de slag.

Heb je een evenement of een open dag, wil je een constructieve activiteit organiseren? Wij komen naar je toe! Je kunt ons inhuren voor workshops op maat. Wij bieden een workshop naar wens en duur.



"Kluscursussen speciaal voor vrouwen, klusworkshops speciaal voor vrouwen"
Adres: Haven 5, 5688 DR Oirschot
Telefoonnummer: 0630225888
Stad: Oirschot
Route: Haven 5
Postcode: 5688 DR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kluslessen, Electra workshop, Klusworkshop Utrecht, Cursus handig worden, Online cursus klussen, Hoe leer je klussen, Hobby timmeren, Timmercursus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Ad van Gerven Rijschool Ad van Gerven 889 meter Rij instructeur met een eeuwig geduld en een gouden hart
School Zuid School Zuid 5 km Dit is de officiële Facebook pagina van School Zuid.
Recensies
Vandaag 4-daagse kluscursus voor vrouwen afgerond. Ik vond het echt een superleuke en leerzame cursus! Klusvrouw Thessa leert je de basis van allerlei klussen in huis en dat doet zij op zo'n ontzettend fijne manier! Voor deze cursus wist ik echt niks van klussen en gereedschap, maar nu loop ik zelfverzekerd door de bouwmarkt, weet ik precies wat ik nodig heb en durf ik aan de hoognodige klusjes in huis te beginnen. Dankjewel Thessa voor alles wat je ons deze cursus geleerd hebt!!
N.a.v. verhuizing behoefte ontstaan om te leren klussen. Gegoogeld en zodoende kwam ik Studio Ambacht tegen. Aangemeld en op 10 augustus jl. gestart. Nu, 4 lessen verder kijk ik terug op een heel leerzame training die ook nog eens heel gezellig was. 3 cursisten dus veel aandacht. Voor mij is de klusdrempel geslecht, ik ben vanaf les 1 het geleerde in de praktijk gaan brengen. Heerlijk gevoel om klussen te kunnen aanpakken en er langzaamaan handiger in te worden. Ik raad iedereen deze cursus bij Thessa aan, een topper! Ze is kundig, een ervaren klusvrouw en weet de lesstof duidelijk en met humor over te brengen.
Een tijd geleden besloten om bij Thessa van StudioAmbacht een kluscursus te volgen. Mijn doel: Het verlagen van de klusdrempel. Waardoor ik minder vaak hulp nodig heb. Ik kan na de 4 modules gevolgd te hebben zeggen dat mijn doel behaald is. Ik ben met veel plezier wekelijks naar de les gekomen en durf nu zelfstandig aan een klus te beginnen. Thessa's lessen zitten vol goede tips uit de jarenlange praktijk ervaring die zij zelf heeft opgedaan. Doe daarbij een dosis humor en leuke mede cursisten en het klusfeest is compleet. Met maximaal 3 deelnemers de cursus gevolgd waardoor iedereen de aandacht krijgt die zij verdient. Onwijs bedankt en ga zo door!
Super leerzame, leuke en uitdagende cursus! Je voelt je echt badass als je door een tegen boort of een plank zaagt met een machine : Een goede combinatie van theorie en praktijk. Verder krijg je ook hand-outs mee zodat je alles thuis nog terug kan lezen. Dit gaat mij in de toekomst zeker nog van pas komen. De groep is klein 3 cursisten waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.
Super leuke en handige cursus met goede tips, tricks en handvaten waar je enthousiast van word om zelf aan de slag te gaan met klussen! En namens mijn Kluscursus groepje vinden wij dat Thessa een top beoordeling verdient en raden deze cursus zeker aan!
Wat heb ik genoten van de kluscursus! Ik heb deze cursus mogen doen in een moeilijke periode in mijn leven. Bij aanvang voelde ik mij gelijk op mijn gemak en was er alle ruimte voor persoonlijke kennismaking. Thessa geeft een goede afwisseling van theorie en praktijk. Geen enkele vraag is gek en door de kleine groep cursisten is er genoeg ruimte en tijd om de vragen te behandelen. Thessa heeft oprechte persoonlijke aandacht voor de cursisten en zorgt daardoor voor een fijne en ontspannen sfeer. Ik keek echt uit naar de wekelijkse cursusdag. Haar loopbaanachtergrond, ervaringen, pedagogische vaardigheden en kennis maken haar een uitstekende docent. Thessa heeft mij hierdoor echt een duwtje in de rug gegeven!
De kluscursus was geweldig en het was elke cent waard! Samen met twee andere dames hebben we vier lessen gehad. Naast dat we van alles leerde, hebben we ook zó gelachen met elkaar. Ik heb door deze cursus vooral het zelfvertrouwen gekregen dat ik heel veel zelf kan. klussen in huis waar ik anders iemand voor belde, doe ik nu gewoon zelf! Echt een aanrader voor iedere zelfstandige vrouw.
Een zeer leerzame cursus. Goed opgebouwd, goede balans tussen theorie en praktijk. Veel individuele aandacht en voldoende ruimte om vragen te stellen. En wat zeker zo belangrijk is de gezelligheid. Het was iedere keer weer een feest om er naar toe te gaan. Een echte aanrader voor iedere vrouw die wil leren klussen!
Ik heb samen met mijn zus de vierdaagse cursus gevolgd. We moesten elke keer 1,5 uur heen en 1,5 uur terugrijden, maar dat was het helemaal waard! Thessa is een superleuke, gezellige en fijne vrouw die alles leuk brengt. We hebben veel geleerd en enorm veel plezier gehad!
Wat een fijne workshop: Ophangen en Bevestigen. En wat een fijne begeleiding van Thessa! Er ging een wereld voor me open :. Super om zelf klussen in huis te kunnen doen. Dankjewel Thessa voor de waardevolle workshop; ik ga ermee aan de slag!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid