facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio76 Etten-Leur

Info

Studio76 is een prachtige evenementenlocatie in Etten-Leur. U kunt bij ons terecht voor particuliere en zakelijke evenementen.





"Een moderne en eigentijdse evenementenlocatie voor zakelijke, Particuliere en Publieke events.Van 50 tot 1500 personen.3 zalenTwee minuten van de A58 bij Breda.Een sfeervol Grand Café met een lange bar als centraal punt.Op de etage de Panoramazaal, met een licht en open interieur.En de Grote Zaal, met het karakter van een dansclub.Elke ruimte heeft een eigen sfeer en capaciteit: kies de plek die past bij uw wensen!"
Adres: Trivium 170, 4873 LP Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 310614521941
Stad: Etten-Leur
Route: Trivium 170
Postcode: 4873 LP



op zoek naar gerelateerd: studio76 etten leur just dance, next level etten leur 14 april, studio76 agenda, foute party etten leur, next level etten leur, studio 076 etten leur agenda, trivium 170 etten leur, studio 76 dordrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Turfschip Het Turfschip 2 km Coronaproof vergaderen. Echt top geregeld!
Paparazzi Q Paparazzi Q 3 km Welkom op de facebookpagina van Paparazzi Q. Hier vind je alle foto's die gemaakt zij...
Recensies
30 jaar Ruffneck was op zich wel een leuk feest . Alleen die line up daar had ik wel vraagtekens bij . Maar goede geluidsisolatie en installatie. Alleen wat ik vreemd vond dat er niet gefouilleerd werd op wapens ..ik keek er niet van op ik zorgde ervoor dat ik mijn rug altijd naar de muur stond . Enof gewoon niemand achter me . Partycrasher, Leviathan, Ruffneck, en Yves had moeten openen en partycrasher erna maar dat is spijkers op laag water zoeken maar qua bpm was het sluiten der. Dus Das mijn enige kritiek partycrasher draait wat sneller als Yves en de set kwam ie wel mee weg ,te commercieel bij de rest van de muziek.
Goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Locatie ziet er van binnen mooi uit en de akoestiek is goed. Een McDonald's op steenworp afstand om voor/na het bezoek aan studio76 nog even langs te gaan is ook top.
Prima locatie, alleen vrij warm binnen en de geluids systeem stond vrij zacht naar mijn beleving
Pat B - Back in Business ... Wat een feestje! Leuke zal, vriendelijl personeel. Best wel wa parking aan als je die van dz Mc Do mee telt. Ook gewoon super handig dat die er net naast ligt Wij waren er voor een feestje, maar boven ook echt wel mooie zaal waar er "deftigere" dingen zouden kunnen plaats vinden.
Zeker goed vroeger ook geweest mooie ruimtes muziek kan lekker hard harde bas zekers mooi
Volgende keer flesjes met water verkopen :
Leuk en gezellige locatie
Q music foute party was 1G beleid maar blijkbaar op de avond zelf anders besloten waardoor ineens ook zonder testen werd binnen gelaten. Zo slecht want de keus om te komen naar een evenement met 1G beleid was een bewuste keuze! we waren met een groep van 10 de helft heeft nu een positieve pcr test.... zo balen.
Ik was hier op DJ Yves 50th birthday party. Normaal zou deze plaats vinden in de Sint Jans kerk in Roosendaal. Maar ik vond dit ook een leuke lokatie.
Heel jammer dat zo een mooi zaal zo slechte eigenaren Genegeerd worden Afspraken niet nakomen Kosten elke keer veranderen Heel apart zaak met twee eigenaren Veel praatjes maar die niets doen heel triest dit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid