facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio-Yoga

Info

Studio-Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Yin/Yang Yoga en Pilates! Maandagavond en vrijdag ochtend! Website is in de maakt, keep you posted ;-)

Geschiedenis

Studio Yoga, jouw studio, biedt je de mogelijkheid om in jouw tijd, onder professionele begeleiding en in een vertrouwde en unieke omgeving Yoga te beoefenen.

Over mezelf

Vanaf jongs af aan ben ik al actief met mijn lichaam bezig. Sporten is voor mij een uitlaatklep, maar ook een moment waarin ik hand in hand met mezelf loop. Als kind begon ik met klassiek ballet. Wat volgens mijn moeder een hele opgave voor de docent is geweest, met zo’n spring in het veld. Juist de discipline en de controleerbaarheid van de bewegingen gaven mij voldoening, fun en rust.

Door mijn balletachtergrond ben ik mijn Pilates opleiding Ground Control bij Debbie Jenner gestart. En heb bij verschillende sportscholen in de gemeente Velsen met veel plezier Pilates gedoceerd.
Pilates is perfect voor het versterken van je lichaam en de balans van de ademhaling. Bij Hatha Yoga gaat het nog iets verder. Hatha Yoga geeft je de mogelijk door middel van houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatie de verbinding tussen lichaam en geest te onderzoeken en te ontwikkelen.

Tijdens mijn Hatha Yoga opleiding in Mysore India ben ik in aanraking gekomen met de alle facetten van Hatha Yoga; Pranayama (ademhalingsoefeningen), Asana’s (lichaamshoudingen) en Meditatie. Mijn meest bijzondere ervaring was de meditatie sessie op het dak van de Shala (studio) waarbij er druk verkeer langs je heen raast, maar ik me onder de sterrenhemel en volle maan volledig in een andere wereld begaf.

Na het behalen van mijn Yoga Alliance (wereldwijd erkend) Teacher Training geef ik wekelijks les in groepsvorm. De vraag is dan vaak na de les of ik ook op andere tijden les geef of persoonlijke yoga geef. Zo ontstond het idee om als “thuiskapper” maar dan als Yoga docent persoonlijke lessen aan te bieden. Wat ik hoop te bereiken in mijn lessen is fun, concentratie, ontspanning en dat met beide voeten op de grond.




Adres: Kromme Spieringweg 533, 2141 AK Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Telefoonnummer: 06-29506572
Stad: Vijfhuizen
Route: Kromme Spieringweg 533
Postcode: 2141 AK


Openingstijden

Maandag: 18:45 - 11:45

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WhYoga WhYoga 860 meter Yoga voor volwassenen, 55+ en bedrijfsyoga
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid