facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Yin

Studio Yin

Info

Bij Studio Yin kun je terecht voor yogamassage, heerlijk ontspannend of klachtgericht (therapeutisch).
Daarnaast worden er in de zomer ook Yin Yoga lessen gegeven bij landgoed Ravesteyn

KvK: 69150729
Aangesloten bij de BATC, zie www.batc.nl

Geschiedenis

StudioYin is ontstaan vanuit de ervaring dat wanneer je je bewust bent van je grenzen, zowel mentaal als fysiek, je meer ruimte kunt ervaren. Als je geregeld over je grenzen heen gaat ontstaat er een disbalans die tot klachten kan leiden. Yoga & yogamassage zijn effectieve manieren om jou grenzen te leren ontdekken & ruimte te laten ontstaan met als doel lekker in je lijf te zitten, bewust te leven vanuit je hart met je voeten op de grond.

Yogamassage bestaat uit een combinatie van yoga met acupressuur en is qua massagevorm uniek. Je wordt door de masseur in aan de yoga ontleende strekkingen bewogen en tegelijkertijd gemasseerd. Vanuit volledige aanwezigheid en afstemming. Als er iets is wat yogamassage geeft dan is het ruimte en verbinding. Ruimte in je spieren, gewrichten en energiebanen en ook zeker in je hoofd. Deze natuurlijke verbinding tussen je hoofd en lijf, lichaam en geest wordt weer hersteld en ervaren. De behandelingen zijn mede gericht op bewustwording van eigen lichaam en psyche en het bewust maken van externe factoren die herstel belemmeren.

De therapeutische yogamassage is een eeuwenoude natuurgeneeskundige behandelmethode die in Thailand wordt toegepast in reguliere ziekenhuizen. De massage is zeer effectief bij uiteenlopende orthopedische klachten. De nadruk ligt meestal op het werken op de energiebanen in combinatie met acupressuur. Daarbij wordt gebruik gemaakt van specifieke behandelprotocollen die gecombineerd worden met strekkingen uit de traditionele massage en technieken uit de Dynamic Thai massage. De therapeutische massage kan aanvullend op reguliere behandelingen worden toegepast bij onder andere spanningshoofdpijn met migraine, diverse rug-, nek- en schouderklachten zoals bijvoorbeeld frozen shoulder, elleboog- en polsklachten zoals carpaal tunnelsyndroom en tenniselleboog en uiteenlopende heup-, knie en enkelklachten.

Ook kun je in de zomer deelnemen aan de Yin Yoga lessen die op het landgoed Ravesteyn worden gegeven. Yin yoga is een opvallende vorm tussen alle andere yogastijlen. Het is een rustige yogastijl waarbij de houdingen voor lange tijd worden aangehouden, dit met zo min mogelijk spierspanning. Hierbij zoek je je weerstand op, dat is het moment waar groei ontstaat.

Yoga: "It's not about being good at something it's about being good to yourself".


Adres: Markt 20, 3218 AM Heenvliet
Telefoonnummer: 06-41451987
Stad: Heenvliet
Route: Markt 20
Postcode: 3218 AM


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid