facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor studio Xammes ontwerp en advies

studio Xammes ontwerp en advies

Info

Grafisch vormgeving voor particulieren en bedrijven

Geschiedenis

Voor uw professionele grafisch ontwerpen en advies



"Spontaan, Ongedwongen, Echt!Familiefotografie Kinderfotografie Portretfotografie Schoolfotografie Bruidsfotografie Bedrijfsfotografie Eventfotografie Workshops Grafisch ontwerp"
Adres: Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Telefoonnummer: +31681857032
Stad: Vijfhuizen



op zoek naar gerelateerd: Xammes nl schoolfotografie login html, Kosten groepsfoto, Fotoshoot grote groep, Familiefoto laten maken kosten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vankesseldesign Vankesseldesign 640 meter Onze uitdaging ligt in het bedenken en ontwerpen van een visuele identiteit, waarbij ...
Ferencik Ferencik 824 meter Gewoon goede service , Erg prettig door hun geholpen.
MitZ.nl - Webdesign MitZ.nl - Webdesign 1 km Passie voor Web & Design! Pas tevreden als de klant dat ook is. T: 023 - 558 1815 E: ...
Recensies
Mijn eerste kennismaking met Sharon was in 2014 voor het maken van zakelijke portretfoto's. In 2015 had ik een heel ander kapsel dus weer een sessie met Sharon geboekt. In 2022 heeft ze onze bruiloft gefotografeerd en in januari 2023 heb ik samen met mijn man weer voor haar lens gestaan om zakelijke portretfoto's te laten maken. Ik denk dat dit geen nadere toelichting vraagt. Keer op keer komen wij terug bij Sharon en verwijzen wij onze vrienden en kennissen aan haar door. Het is prettig en snel met haar samenwerken!
We hadden Sharon van te voren laten weten dat we graag een familie fotoshoot wilde maar dat we geen van alle graag op de foto gaan. De aanpak van Sharon zorgde voor een ontspannen sfeer met landgoed Leeuwenhorst als prachtige achtergrond. De foto's zijn prachtig geworden!
Xammes fotografie is een zeer professioneel bedrijf om mee samen te werken. Sharon is een flexibele, hardwerkende professional en maakt simpelweg prachtige foto! Graag tot een volgende keer!
Last minute met geluk een fotoshoot kunnen boeken. We hadden op locatie afgesproken. De fotografe heeft veel geduld gehad met de kleintjes en de foto’s zijn mooi geworden!
Sharon is een super enthousiaste fotograaf, die heel creatief met haar vak om gaat, en hele originele en authentieke foto's maakt in verassende omgevingen. Ook haar workshop smartphone fotografie is zeker een aanrader, veel geleerd.
Sharon is super spontaan en flexibel. Heeft prachtige familiefotos op het strand gemaakt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid