facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Viva Dans

Info

Bij Studio Viva Dans staat plezier centraal in de lessen die worden gedoceerd. In de lessen wordt op afwisselende wijze de creativiteit en dansontwikkeling van iedere leerling gestimuleerd.

Geschiedenis

Het basisprincipe is dat we een omgeving willen creëren waarin de leerling zich prettig en veilig voelt om zich te kunnen ontwikkelen gedurende de lessen.

Daarnaast vind het team van Studio Viva Dans goed contact met elkaar en met de leerlingen heel erg belangrijk. Het team staat klaar voor de leerlingen en/of ouders wanneer zij vragen hebben.

Het enthousiasme van de docenten die werkzaam zijn, is duidelijk merkbaar voor de leerlingen die bij hun in de lessen staan. Dit zorgt ervoor dat alle leerlingen met veel plezier naar de danslessen toe komen.

Adres: Willemstraat 21, 2411 CP Bodegraven
Telefoonnummer: 0172 - 616 777
Stad: Bodegraven
Route: Willemstraat 21
Postcode: 2411 CP


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:45
Dinsdag: 16:00 - 21:30
Woensdag: 13:30 - 21:30
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio Heres Studio Heres 231 meter Bij Heres kun je terecht voor een heleboel disciplines binnen dans en turnen. Alle da...
Recensies
Ontzettende leuke dansschool. Beide kids dansen bij Studio Viva Dans. De optredens zijn altijd goed geregeld, of ze nu klein of groot zijn. Van het jaarlijkse optreden zijn altijd foto's op de site te vinden en te downloaden en er wordt een DVD gemaakt.
Geweldige avond gehad afgelopen zaterdag! Groot en klein, iedereen wordt een klasse danser/ danseres onder leiding van meester docenten. Een trotse oma.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid