facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Vasse

Studio Vasse

Info

Studio Vasse is een professionele schoonheidssalon waar u terecht kunt voor al uw behandelingen rondom huidverzorging en huidverbetering.

Geschiedenis

Welkom bij Studio Vasse

Mijn naam is Annemiek Bruins en ik ben sinds 1990 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. In 2008 ben ik mijn eigen praktijk gestart: Studio Vasse.
Studio Vasse is een professionele schoonheidssalon waar u terecht kunt voor al uw behandelingen rondom huidverzorging en huidverbetering

Behandelingen

Naast schoonheidsverzorging, manicure en voetzônereflexmassage ben ik vooral gespecialiseerd in permanente make-up, waar u op de pagina Permanente Make-up meer over kunt lezen.

Veilig en vertrouwd

Ik vind het erg belangrijk dat mensen met een goed gevoel bij mij naar buiten stappen. Daarom werk ik graag met de beste materialen, en stel ik hoge eisen aan hygiëne en veiligheid. Het spreekt daarom voor zich dat ik een GGD-certificering heb en dat ik werk volgens de strenge landelijke Hygiëne- en Milieucode. Een vertrouwd gevoel.

Contact

Mocht u nog vragen hebben of direct een afspraak willen maken, aarzel dan niet, en neem direct contact op. U kunt bellen (0541-296832) of een bericht sturen.

Adres: De Steenbrei 18, 7661PE Vasse, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0541296832
Stad: Vasse
Route: De Steenbrei 18
Postcode: 7661PE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 18:30 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 18:30 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beauty By Famke Beauty By Famke 327 meter Ik ben een schoonheidsspecialiste in opleiding en ik vind het erg leuk om alvast erva...
Recensies
Fijne behandelingen en altijd goed advies!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid