facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Thirty Two

Studio Thirty Two
"Interieur design en realisatieOntwerpAdviesMaatwerkProject begeleidingStyling en decoratieBouwenVerbouwenRenoverenVerduurzamenLaat ons jouw woonwensen verwezenlijken"
Adres:
Telefoonnummer: +31767859371
Stad: Etten-Leur


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Maison d'Antique La Maison d'Antique 2 km Komt afspraak niet na , menig maal gebeld maar doet gewoon zoals hij wil. Je spreekt ...
Recensies
Heb een hele mooie keuken door Studio Thirty Two. Olaf denkte goed mee over de mogelijkheden en wat mooi zou zijn. Alles is netjes geleverd en communicatie was goed. Ook de mensen wie hij aanraad om de keuken er in te zetten zijn vriendelijk en echte vakmensen. Kan je hun zeker aanraden!
Olaf heeft ons erg verrast met zijn ideeën en ontwerp. Hij snapte wat wij wilden en samen hebben we echt ons droomhuis gerealiseerd! Olaf is een fijne persoon om mee samen te werken; hij luistert goed, geeft ook zijn eigen mening en ideeën en houdt zich aan gemaakte afspraken. Wij zijn blij met het resultaat en kijken uit naar de laatste styling van Robin, waar wij ook alle vertrouwen in hebben!
Een heel goed begin, met leuke ideeën en regelmatig overleg, heeft helaas niet geresulteerd in een goed en tevreden einde van het project. Levertijden, deadlines en budget werden niet gerespecteerd en al helemaal niet pro actief gecommuniceerd. Tip: Leg alle afspraken schriftelijk vast en check of alles daadwerkelijk besteld is door alle ordenummers op te vragen bij Studio Thirty Two.
Goed van start gegaan zijn bezig alles in goed overleg af te sluitenServices: Badkamerontwerp
Deskundig en professioneel. Ze weten je wensen om te zetten in goede en creatieve oplossingen. Daarnaast is de communicatie vlot en helder en to-the-point. Ik raad ze zeker aan!
Deskundig en professioneel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid