facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Switch

"Studio Switch is dé leefstijlstudio en diëtist in Best en omgeving! Een studio voor dames en heren van jong tot oud. Wij bieden alles op het gebied van vitaliteit en een gezonde leefstijl. We concentreren ons op drie gebieden: voeding, beweging en schoonheid. Alles onder persoonlijke begeleiding, want je doet het zelf, maar niet alleen.Dus of je nu wilt sporten op een laagdrempelige manier, een gezonder voedingspatroon nastreeft, wilt afslanken of mentaal gezonder wilt worden, je kunt bij ons terecht. Switch to a better lifestyle!"
Adres: Rendierhei 3 , Best 5685 HS, NL
Telefoonnummer: 0499 310 600
Stad: Best
Route: Rendierhei 3
Postcode: 5685 HS



op zoek naar gerelateerd: Nintendo Switch games top 50, Best Nintendo Switch games for adults, Best Switch games, Best Switch games 2023, Best indie games Switch, Top 100 Switch games, Best indie games Switch Reddit, Best Switch Games metacritic
Recensies
Sinds een paar jaar aan het sporten bij Studio Switch en dat bevalt me goed. Lekker ongedwongen, ladies onder elkaar, goede begeleiding. Met elke vraag over voeding,dieet of mentale vraag kun je bij Dyonne terecht. Ik kijk er elke week weer naar uit om me in het zweet te werken op de Vacushaper en ga naar huis met een voldaan gevoel! Alle expertise heeft ze in huis! Ik kom graag naar Studio Switch! Ga zo door Dyonne!
Enkele jaren geleden kwam ik binnen bij studio switch, toen nog vanuit een andere eigenaresse gerund. Dyonne nam het over en heeft me direct warm ontvangen. Na een positief traject, kwamen, door omstandigheden, de kilo's er weer flink aan. 1 ding wist ik direct: Dyonne kan me helpen. Het voelde, naast schaamte voor mijn kilo's, heel vertrouwd om de studio weer in te stappen. Dyonne heeft heel realistisch met mij gedacht en samen hebben we een gericht plan opgesteld. Nu, 5 maanden later, zijn de kilo's 17kg eraf en ben ik een 'nazorg traject' aan het doen elke 2 weken wegen. De kleinschaligheid van de studio, de variëteit aan afhankelijkheden en de warmte van Dyonne zijn enorme pluspunten geweest voor mijn proces. Ik raad het iedereen aan!! Veel succes met je traject.
Dankzij het sporten bij Studio Switch en vooral dankzij de persoonlijke begeleiding van Dyonne ben ik, ondanks mijn zwakke rug, bijna 18 kilo afgevallen. Ik ben nog niet klaar, maar het is heel fijn om te weten dat ik goede en deskundige hulp heb om mij naar mijn streefgewicht te helpen.
Bij Studio Switch kun je sporten op een manier die bij jou past, in een fijne sfeer. Dyonne heeft de kunst om je te motiveren en stimuleren zonder druk te leggen en de mogelijkheden biedend die bij jou passen. Ondanks mijn handicap kan ik sporten op de loopband, zonder de druk te moeten presteren wat de andere sporters kunnen. Dit levert mij meer op dan alleen veel lichamelijk voordeel. Hiernaast is de sfeer altijd zo fijn dat ik altijd zin heb om er naar toe te gaan. Het is er perfect geregeld. Altijd met zorg. Altijd met oprechte aandacht voor iedereen. Ook in deze bijzondere tijd is Studio Switch absoluut een aanrader!
Je kan het niet gek genoeg mee maken, maar ze vind voor alles een oplossing en zorgt voor goede resultaten! Helaas door privé mijn zo goede traject niet meer kunnen oppakken, maar deze toppers verdienen alleen al een bloemetje met de persoonlijke aandacht alleen al!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid