facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Stim

Studio Stim

Info

Studio Stim voor Visagie en Grime.
workshops, bedrijfsuitjes, make-up advies, camouflage.

Geschiedenis

Studio Stim is meer en kan meer. Voorheen voerde deze zaak alleen maar Grimas producten (vandaar het goed bewaarde geheim ;-), maar Stim is een andere weg ingeslagen, en met veel succes! Kryolan is het nieuwe toverwoord, met nog enkele andere merken zijn ze bezig een volledig vernieuwende uitstraling te creëren, en dat gaat een lekkere kan uit.

De eigenares Anita, staat je met raad en daad bij. Op een gedreven en enthousiaste manier adviseert ze dat het een lieve lust is :-) Wat me opviel, is dat ze met al het gemak van de wereld "chocola kan maken" van een klein beetje informatie die je haar geeft. En, dan verlaat je, blij en tevreden met je aankoop, dit lieve kleine zaakje.

Voor de echte pruiken liefhebber is dit werkelijk een walhalla! Stellages vol staat het er, heerlijk! Waar deze zaak om bekend staat is dat zij bijna een soort hofleverancier is tijdens de Sinterklaas tijd, je kunt er alles kopen en huren wat te maken heeft met de goedheiligman en zijn trouwe schoorsteenklauteraar. Wil je all-inclusieve, dan heb je aan Anita & co een goed, snel en professioneel Sint en Piet make-over-team.

Grime en visagie opleidingen, workshops, vriendinnendagjes-uit en kindergrime-cursussen geeft Anita ook. Dus, als je de onhoudbare aandrang hebt om je CV uit te bereiden met nog meer creatieve skills, dan is Studio Stim the place to be!

Adres: A, 2134mp Haarlemmermeer
Telefoonnummer: 0610756782
Stad: Haarlemmermeer
Route: A
Postcode: 2134mp


Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Studio Stim.

Haarlemmermeer cosmeticawinkel

openingstijden, locatie, vervoer. A haarlemmermeer make-upartiest kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Studio Stim adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Studio Stim. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Studio Stim delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pauline de Cock Pauline de Cock 7 km Ik moet een beschrijving toevoegen... eh.. nou, hier is ie dan!
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid