facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio SoGett / Band

Studio SoGett / Band

Info

A roadtrip along The American Sound. Landmarks are songs in the styles Southern-Rock, Southern-Blues and Country.

Geschiedenis

SoGett (band)
creates a roadtrip using recognizable songs along “The American Sound”. Styles like Southern-Rock, Southern-Blues & Country are landmarks on our journey. We go by with native artists like Bruce Springsteen, Lynyrd Skynyrd, The Judds and Melissa Etheridge. Also abroad there are stops by Ilse de Lange, Shania Twain.
In a case we stop by non- Americana artists, wherever the song itself is Americana. That part of the song wil be revealed.

Recordings
Speel je in een band en wil je een Demo? SoGett Studio is dan de oplossing. In de thuis studio staat alles ter beschikking om je demo met je band op te nemen. Alles is aanwezig, om de opnames zo spoedig mogelijk te laten verlopen en zonder al te veel voorbereiding aan het leuke werk te beginnen. Na de opnames verzorgen we ook het af-mixen en het masteren.



"Studio SoGett is een huislijke studio. Studio SoGett verzorgd alles wat bij het maken van demo of het distribueren van muziek hoort. We verzorgen de opnames, het produceren, mixen, masteren alsook het distribueren op de diverse platforms als Apple music, amazon, Spottify enz..In elke fase van de productie kunnen we meewerken. Een totaalpakket kan, maar hoeft niet. Zijn er al multitrack opnames van bijvoorbeeld een optreden of een repetitie, dan kunnen wij de overige stappen verzorgen.Wil je een live registratie van een optreden, ook dat kan. We hebben een P.A. dus kunnen F.O.H. geluid regelen en tevens de opnames maken.Live verzorgen we geluidstechniek."
Adres: Drimmelaarstraat 26, 4731 LM Oudenbosch
Telefoonnummer: +31614209718
Stad: Oudenbosch
Route: Drimmelaarstraat 26
Postcode: 4731 LM


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lemontree-PR Lemontree-PR 1 km Lemontree-pr voert het management voor professionele klassieke kamermuziek en wereld....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid