facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Soaked

Studio Soaked

Info


Wil jij graag een logo laten ontwerpen of wil jij een website laten maken? Wij helpen om je merkidentiteit te bepalen op basis van jouw doelgroep.



"I design and develop beautiful websites that convert online visitors into actual clients.I am all about helping service-based businesses grow with a website that highlights their expertise in a visually appealing way and make their websites work just as hard they do."
Adres: Plein 1945 27 laren, 1251 MA Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-36492139
Stad: Laren
Route: Plein 1945 27 laren
Postcode: 1251 MA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tjaidii Tjaidii 474 meter Picjel masseert als geen ander. Stevig maar niet pijnlijk. Erg prettig.
SomeWear in the City SomeWear in the City 483 meter Handprinted shirts, hoodies, sweaters, leggings, and many other products. We can prin...
Business Stylist Business Stylist 609 meter Roy van Buuren is een fijn persoon om mee te werken. Hij begrijpt de klanten en neemt...
Wordpress Website Maken Wordpress Website Maken 1 km Wij bouwen WordPress Websites en WordPress Webshops die gevonden worden, want een moo...
Ovii Ontwerp Ovii Ontwerp 78 km Geweldig leuk team om mee te werken, goede ideeën!
Lissenberg Graphics & Design Lissenberg Graphics & Design 78 km www.lissenberg.nl is een reclamebureau voor Zwolle, Hattem en omgeving gespecialiseer...
Recensies
Als je op een hele prettige wijze geholpen wilt worden in het realiseren van je website dan adviseer ik je dit via Linda te regelen. Met haar betrokkenheid, meedenken, bereikbaarheid en creativiteit helpt Linda je jouw plannen om te zetten naar een website waarin je jouw uitgangspunten herkent. Voor mijn onderneming hebben we samen gezocht naar een passende Webflow template. Linda heeft deze aangepast waardoor dit helemaal mijn site is geworden. Inclusief een goede uitleg over SEO voor webflow sites. Goed gelukt Linda!
Linda heeft ons uitstekend geholpen met het verder vormgeven van onze branding en tone of voice. Dat begon bij de taak om onze doelgroep beter in kaart te brengen, waar Linda ons op een positief-kritische manier op scherp heeft gezet. Op basis van de meer gedetailleerde doelgroepen kregen wij twee uitgebreide style-guides. Dit gaf ons de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende opties. Na een keuze gemaakt te hebben ontvingen wij vrij snel een verder uitgewerkte style-guide die we gelijk konden gebruiken. Zo kregen we een passend kleurenpallet, meerdere sfeerimpressies en een super gaaf logo voor ons bedrijf. Als je op zoek bent naar een betrokken, ervaren en creatief persoon die de branding van je bedrijf naar een hoger niveau brengt, dan ben je bij Linda aan het goede adres!
Een logo en website zonder al te veel toeters en bellen. Zakelijk, maar tegelijkertijd ‘warm’ en persoonlijk, dat was waar ik naar op zoek was toen ik besloot om te gaan freelancen. Linda had aan twee woorden genoeg en stuurde mij binnen mum van tijd een aantal schetsen, die meteen een schot in de roos waren. Daarna nog even finetunen en het resultaat was daar; een prachtig ontwerp, zowel qua design als kleuren, dat professionaliteit uitstraalt én persoonlijk is. Ik ben er helemaal happy mee!
Wat een verademing met Studio Soaked werken. Duidelijke uitleg, onwijs leuk contact en helemaal blij met de oplevering en service daarna. Ik kan haar aan iedereen aanraden!!
Studio Soaked heeft in 2021 onze gehele branding en website vernieuwd. Als financiele organisatie zitten wij actief in een van de meest complexe sectoren. De snelheid en kundigheid waarin onze business en wensen zijn begrepen, heeft ons zeer positief verbaasd. Dit resulteerde in een efficiënte samenwerking waarbij er veel werk is verzet, van hoge kwaliteit in een tijdsbestek van maar twee maanden. Dit alles zonder dat wij als organisatie veel tijd moesten investeren. Na de rebranding zien wij een hogere traffic op onze website en er zijn duidelijk positieve effecten te merken bij zowel leads als onze klanten.
Vertaald door Google Ik was in de vroege stadia van het leggen van de basis voor mijn bedrijf toen ik me tot Linda wendde voor haar ondersteuning bij website-ontwerp en branding. Linda's snelle begrip van zowel mijn visie als publiek resulteerde in prachtige conceptsites en overtuigende branding. Ze gaf me precies de juiste balans van richting met de ruimte die ik nodig had om de juiste look voor mijn potentiële klanten te bepalen. Linda levert haar werk op tijd en op een professionele manier af, ze presenteert oplossingen voor uitdagingen en zet vage ideeën om in visueel krachtige boodschappen. Origineel I was in the early stages of laying the groundwork for my business when I turned to Linda for her support in website design and branding. Linda’s quick understanding of both my vision and audience resulted in beautiful concept sites and compelling branding. She gave me just the right balance of direction with the space I needed to decide on the right look for my potential clients. Linda delivers her work on time and in a professional manner, she presents solutions for challenges, and transforms vague ideas into visually powerful messaging.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid