facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Schattig

Studio Schattig

Info

Een atelier waar met zorg en passie de mooiste wiegen bekleed worden.
Wiegverkoop/Geboorteborden/Trendy en Schattige kinderkameraccessoires!
Gemaakt zoals jij het wilt........ www.studioschattig.nl

Geschiedenis

Een kleinschalig atelier waar met zorg en passie de mooiste wiegen worden bekleed!
Studio Schattig maakt wat je in de winkel niet kunt vinden!
Iets aparts!



"Wilt u een nieuwe wieg laten bekleden, of wiegbekleding voor uw familiewieg. Bij Studio Schattig bent u op het juiste adres.Wij doen aan wiegbekleding, wiegverkoop, kraamcadeau’s, geboorteborden en nog veel meer."
Adres: Dorpsstraat 1029 P, 1566 Assendelft
Stad: Assendelft
Route: Dorpsstraat 1029 P
Postcode: 1566



op zoek naar gerelateerd: Bekleding wiegje maken, IJzeren wieg bekleden, Celine wieg prijs, Rieten wieg opknappen, Bekleding wiegmand, Shnuggle wieg bekleding, Bekleding Mozes wieg, Stof voor hemeltje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Balloonzone Nederland Balloonzone Nederland 965 meter Balloonzone ballonnen en ballondecoratie voor elke gelegenheid. Of het nu is voor een...
voordehap.nl voordehap.nl 1 km Voor de hap thuis, onderweg,op school en op het werk. lunchtrommels, lunchzakjes, kof...
De Verkleedmiep De Verkleedmiep 1 km De Verkleedmiep; verhuur van verkleedkleding (kinderen), complete kinderfeestjes en t...
Coop Assendelft Coop Assendelft 3 km veel producten prettige sfeer. gunstige prijzen
Delta Chesterfield Assendelft Delta Chesterfield Assendelft 4 km Super geholpen en goed advies
Recensies
Onwijs blij zijn we met ons wiegje: Mentha heeft er met veel liefde en passie iets moois van gemaakt. Toen ik hem voor het eerst zag sprongen de tranen bij mij in de ogen. Hij was precies geworden zoals we het hadden besproken!! Heel erg bedankt!
Vandaag onze familie-wieg weer op mogen halen bij Mentha en wat is de bekleding mooi geworden! Waar de vorige bekleding jaren 90 was, is deze helemaal modern en mooi bij ons babykamertje passend! Communicatie met Mentha is top, mailtjes, appjes. Ze reageert erg snel, daarnaast is ze ook nog erg gezellig! Wij zijn top geholpen met de bekleding van onze wieg en dat was de langere reis voor ons meer dan waard! Heel erg bedankt Mentha!
De naam van deze studio zegt het al. Ben je op zoek naar de meest persoonlijke en schattige items voor je baby, dan zit je hier helemaal goed! Met veel passie en professionaliteit wordt hier gewerkt aan het bekleden van de wieg tot de meest originele kraamkado's. Ik kan uit eigen ervaring spreken dat ik erg blij was met onze samenwerking. Zoals ik mijn wensen voor me zag is het vertaald en gemaakt. Zeer tevreden!
De familieweg van 70 jaar oud opnieuw laten stofferen en wat zijn we blij met het resultaat. We kunnen niet wachten tot onze kleine meid er in ligt.
Hele fijne ervaring! Ontzettend klantgericht en mooie afwerking! Voor al mijn kinderen hier een wiegje laten bekleden! Raad het iedereen aan!
Mijn nieuwe wieg is helemaal aangepast aan mijn wensen, enorm blij mee. TOP.
een dikke nul
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid