facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Sama

Studio Sama

Info

Je bent van harte welkom bij Studio Sama in Ermelo voor Hatha yoga, zwangerschapsyoga, kinderyoga, Pilates, priveles, massages en adembegeleiding.

Geschiedenis

Welkom bij Studio Sama. Een sfeervolle en comfortabele ruimte voor iedereen die meer balans tussen lichaam en geest wil. Ervaar tijdens hatha yoga je stabiliteit én soepelheid. Kom tijdens een massage meer in contact met je lichaam en laat het stiller worden in je hoofd. En voel welke ruimte de adem je geeft in het lichaam en in het denken.

Graag tot ziens!
Sanneke

Adres: Wiekslag 16, 3853 BJ Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0681328839
Stad: Ermelo
Route: Wiekslag 16
Postcode: 3853 BJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 19:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 19:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Zwangerschapsyoga Ede, Pilates Ermelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ont - Span en geniet er van Ont - Span en geniet er van 2 km Ont - span, mijn praktijk is er voor iedereen, voor jou die heerlijk een ontspannen m...
Inner Circle Inner Circle 2 km Je nieuwe salon is werkelijk schitterend geworden. Succes!
Massage therapy at Home Massage therapy at Home 2 km Met de opleiding integrale massage en cursus massage bij lage rugklachten, help ik me...
Recensies
Prachtige studio. Leuk, fijn en bijzonder om samen met ‘lotgenoten’ te bespreken wat je doormaakt. Sanneke straalt warmte en rust uit, heeft antwoord op al je vragen en begeleidt je door je zwangerschap en naar je bevalling. Zo kon ik met rust en zelfvertrouwen mijn bevalling in. Zo fijn!
Super fijne zwangerschapsyoga gehad! Zelf nog nooit eerder yoga gedaan, maar was heel fijn om volledig te leren ontspannen en 1 te worden met het kindje in je buik . De informatie vooraf, ademhalingsoefeningen en de partnerlessen waren zeer leerzaam!
Persoonlijke, passievolle en deskundige yoga-docente. Een ontspannende en informatieve manier om je tijdens de zwangerschap voor te bereiden op de bevalling.
Heerlijke massage gehad. Neemt de tijd, lekkere oliën en zeer fijne massage
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid