facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio's Aalsmeer

Studio's Aalsmeer

Info

Studio’s Aalsmeer is een unieke evenementenlocatie voor o.a. bedrijfsfeesten, publieke evenementen, congressen, theatershows en nog veel meer!

Geschiedenis

Studio’s Aalsmeer is een locatie met een rijke geschiedenis. Ooit begonnen als veilinghuis voor bloemen, en uitgegroeid tot een nationaal monument waar Joop van den Ende later zijn televisiestudio’s huisvestte. Tegenwoordig behoort het tot een van Nederlands meest unieke locaties met nog altijd een groot hart voor entertainment en gastvrijheid.

In Studio’s Aalsmeer kun je een bezoek brengen aan o.a. de dinnershow Brooklyn Nights en Badaboom’s comedyclub Aalsmeer. Ook zijn er regelmatig evenementen, waarover we je graag via Facebook informeren!
Voor bedrijven blijft Studio’s Aalsmeer een ideale locatie voor congressen, recepties, productpresentaties en andere evenementen. Nergens vind je zoveel diversiteit in ruimten, sferen, thema’s en afmetingen.

We danken onze naam natuurlijk aan de televisiestudio’s. Deze zijn nog altijd in gebruik voor diverse programma’s. Denk aan Masterchef (RTL 5), de Ludwigs (Nickelodeon), Het beste idee van Nederland (SBS6) en Professor Nicolai en Dr Beckand (RTL4).

Kom je binnenkort bij ons langs? Studio’s Aalsmeer ligt op een steenworp afstand van Schiphol en is zowel met de auto als het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Adres: Van Cleeffkade 15, 1431BA Aalsmeer
Telefoonnummer: 0297753600
ln.reemslaasoiduts@ofni
Stad: Aalsmeer
Route: Van Cleeffkade 15
Postcode: 1431BA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 00:00
Dinsdag: 08:00 - 23:30
Woensdag: 08:00 - 00:00
Donderdag: 08:00 - 23:30
Vrijdag: 08:00 - 23:30
Zaterdag: 12:00 - 23:30
Zondag: 12:00 - 23:30


op zoek naar gerelateerd: studio's aalsmeer geplande evenementen, studio aalsmeer bioscoop, studio aalsmeer agenda, studio aalsmeer dinnershow, studio aalsmeer parkeren, tv studio aalsmeer, studio aalsmeer vacatures, studio aalsmeer huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NO JOKE NO JOKE 50 meter Joke neemt de tijd en heeft de rust om je het hele proces door te begeleiden bij het ...
De Oude Veiling De Oude Veiling 279 meter Heerlijk gegeten.leuke sfeer. Vriedelijke personeelEten: 5/5
Aalsmeer Flower Festival Aalsmeer Flower Festival 351 meter Beleef een kleurrijk weekend vol bloemen en planten, kunst en muziek tijdens Aalsmeer...
partydonut.nl partydonut.nl 854 meter
De Bandbrouwerij De Bandbrouwerij 2 km Erg leuke plek! Elke oefenruimte beschikt over een hele band setup! Super leuk voor b...
Salsa Social Salsa Social 3 km Ik kom hier al jaren met veel plezier. Een toplocatie om te trainen en lessen te volg...
Recensies
We zijn naar de musical One geweest. Geweldige musical, prachtige stemmen, mooie decors, geweldige dansers. Het personeel is zeer klantgericht. De bediening met een lach, beleefd, en heerlijk gegeten. Heerlijke dag, zeker een aanrader.
De opnames van Alles is Muziek waren leuk, alleen persoonlijk vond ik het net één opname teveel. Vanaf de parkeergarage naar de studio was slecht aangegeven. Veel mensen zaten verkeerd. Je mocht ook niks te drinken meenemen naar binnen en je kon tijdens de opnames niet naar toilet. Na de opnames waren er veel mensen die dorst hadden, maar er was niks meer open om wat te drinken te halen. Ook was de uitleg over het parkeerticket summier. Iedereen stond in de rij te wachten bij de automaat, terwijl je de qr code op de kaart kon scannen en via iDeal kon betalen.
Tv opname bijgewoond Studio’s zijn vrij basic, geen glitter en glamour haha Geen restaurant, wel mogelijk om flesje drinken te kopen Parkeergarage
Vergane glorie, onbetrouwbare event manager Lux Steverink 2022/2023 reageert op niets! Wil zijn achternaam niet geven om merkwaardig reden..
Vorig jaar bij Bankgiroloterij miljonairs een opname bijgewoond. Ontvangst was redelijk, horeca redelijk, wc’s niet echt schoon, buiten wachten is erg koud. Ook al eens een dinershow bijgewoond, was prima georganiseerd.
Mooi theater! Uitstekende parkeerplaats. Er is een all you can eat restaurant en dat is precies zoals je het verwacht. Na afloop van de voorstelling kun je een drankje doen in de piano bar. Personeel is heel behulpzaam, maar de cocktails raad ik niet aan.
Binnen vervallen rommelig januari 2023, onbetrouwbare event organisatie, reageerde niet op email!
Als u een geweldige avond wilt hebben moet u hier zeker eens naar toe gaan, buiten het lekkere eten en drinken wordt u af en aan met een geweldige gevarieerde show verwend.
Was erg leuk. Stoeltjes zaten wat minder lekker, dat is per zaal verschillend. Foto's mogen nog niet
Prachtig theater, compleet in stijl van de musical One. Minpuntje is de parkeerautomaat na afloop, slechts 1 automaat buiten, dus enorm lange wachttijd, buiten in de regen!!! Binnen je uitrijkaart betalen is niet mogelijk.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Studio's Aalsmeer met het openbaar vervoer


Aalsmeer, Aalsmeer West/Centrum 90 meter
340
Aalsmeer, Aalsmeer West/Centrum 180 meter
340

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid