facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio's Aalsmeer

Studio's Aalsmeer
Adres: Van Cleeffkade 15, 1431 BA Aalsmeer, Nederland
Telefoonnummer: 0297 753 600
Staat: Noord-Holland
District: Aalsmeer
Stad: Aalsmeer
Route: Van Cleeffkade
Huisnummer: 15
Postcode: 1431 BA


Openingstijden

maandag: 08:00–23:00
dinsdag: 08:00–23:00
woensdag: 08:00–23:00
donderdag: 08:00–23:00
vrijdag: 08:00–23:30
zaterdag: 10:00–23:30
zondag: 10:00–23:00

Recensies
**Review Studio's Aalsmeer**nnLeuk om eens te bezoeken en een opname bij te wonen. De verkeersader ernaartoe is niet berekend op de toe- of uitstroom, dus houd rekening met lange wachttijden, zeker bij het uitrijden. Er is voldoende parkeergelegenheid, maar hoe hoger je staat in de garage, hoe langer het duurt om uit te rijden. Rustig een uur. De parkeerkosten zijn €7,50.nnDe studio waar wij moesten zijn was lastig te vinden. Het stond niet aangegeven en de ingang lag ergens om de hoek, achter het uitrijpunt van de auto's. Even zoeken dus. We werden opgevangen in een open ruimte. Weinig wc's voor de hoeveelheid mensen, dus daar ook lange wachtrijen. Neem een tas met geduld mee, je gaat het nodig hebben.nnEr is een soort van winkeltje waar je een paar dingetjes kunt kopen. Zeer beperkt assortiment, maar wel twee mensen achter de counter en dus snel geholpen! Top.nnEenmaal in de studio was het leuk. We werden opgevangen door een zeer goede host. Hij was duidelijk, snel en enthousiast. Top. Een goede sfeer in de zaal en een mooie ervaring. Je moet je wel realiseren dat je hier ook vaak moet wachten. Ze proberen je wel te vermaken, maar het is geen doorlopende show, het is een tv-opname. Na afloop weer even wachten bij de wc's en dan snel op huis aan :
Een leuke ervaring om dit een keer mee te maken. De toegang duurt veel te lang alle bezoekers worden in een hal verzameld en moeten minimaal 30 minuten wachten dat duurt en duurt en duurt maar .... De organisatie zou ook de bezoekers rij direct achter de camera's moeten verwijderen. Die toeschouwers zien bijna niets en dat werkt teleurstelling in de hand en is op niet goed in mijn beleving. Voor de rest heb ik het postief ervaren. Parkeren lijkt soms een probleem maar door de ploegwisseling komt er meestal genoeg plek vrij
We zijn naar de musical One geweest.nGeweldige musical, prachtige stemmen, mooie decors, geweldige dansers.nHet personeel is zeer klantgericht.nDe bediening met een lach, beleefd, en heerlijk gegeten.nHeerlijke dag, zeker een aanrader.
Opnames Hollands Got Talent. Leuke studios. Enkel zeer weinig dames toiletten. Tijdens 3 uur durende opnames geen plaspauze dus iedereen werd erop geattendeerd om vooraf te gaan. Door de weinige toiletten 30 min in de rij staan.
Heel leuk om hier te mogen zijn. We hebben genoten van de audities van Holland's Got Talent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid