facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Reverie

Studio Reverie

Info

Studio Reverie creates a beautiful place where function and esthetic come together and calm meets playfulness. We focus on family homes and kids rooms.

Adres:
Telefoonnummer: +31 6 43819301
Stad: Haarlem


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stock Dutch Design Stock Dutch Design 2 km Truly Original, Refreshing blends, Anything but standard, This is from Stock.
Choc Studio Interieur Choc Studio Interieur 3 km Hele mooie interieurs studeo
ZOOFF Design Online ZOOFF Design Online 4 km Nieuwe bureau is net aangekomen. Tijdig geleverd, vriendelijke leveranciers die hem i...
Tykky Tykky 4 km Tykky is an online shop for Scandinavian design furniture and home accessories.
MARDONIO - HOME MARDONIO - HOME 27 km interior design gifts home fashion
Recensies
Ben heel tevreden over hoe gemakkelijk Sanne oppikte wat ik bedoelde en dit vertaalde naar mooi vormgegeven voorstellen, en ook lekker vlot, een aanrader voor iedereen die zichzelf gemak én stijl gunt!
Sanne heeft een enorm gevoel voor stijl en ik vind het heel fijn dat ze daarnaast ook praktisch denkt. Dus het ziet er niet alleen mooi uit, maar het werkt ook echt in het huis. Een topcombi!
Alles wat Sanne doet is met hetzelfde jaloersmakende gevoel voor kleur, vorm en materiaal. Of ze nou een schoen ontwerpt, een interieur styled, haar kids aankleedt of foto's maakt voor Instagram. Een bron van inspiratie!
Ik vond het heel prettig werken met Sanne van Studio Reverie. Ze werkt snel en wist echt mijn ideeën tot leven te brengen.
Sanne biedt echt goede en bovenal stijlvolle oplossingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid