facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Puur

Studio Puur

Info

Bij studio puur kunt u terecht voor verschillende massagevormen. Kom hier tot rust en ontspan.



"Studio Puur staat voor kwaliteit en rust. Kom heerlijk genieten van een ontspannende of stimulerende massage gegeven door gediplomeerde massagetherapeuten. Of neem een kijkje in onze Puur winkel met Pure producten"
Adres: Oosthaven 2, 2801PB Gouda
Telefoonnummer: +31182750850
Stad: Gouda
Route: Oosthaven 2
Postcode: 2801PB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Sportmassage Gouda, Hoofdmassage Gouda, Zwangerschapsmassage Gouda, Massage Gouda Lange Groenendaal, Voetmassage Gouda, Studio Puur Willem, Duo massage, Sensum Gouda
Recensies
Ik werd geholpen door Willem bij Studio Puur en ik moet zeggen dat ik super onder de indruk ben van zijn skills en de manier waarop hij alles uitlegt. Hij maakte de hele ervaring ontspannen. Als klant ben ik echt blij met de service bij Studio Puur en kan het aan iedereen aanraden die op zoek is naar een relaxte en professionele sfeer. Het is de perfecte plek om te ontspannen.
Ik ben vandaag bij Wilma geweest voor een nek rug massage vanwege me spanningshoofdpijn ik voel me eerlijk gezegd heel goed op dit moment Wilma hartelijk bedankt voor mij is dit meer als 5 sterren waard
De door Roos en Willem verzorgde duomassage voor mijn vrouw en ik was geweldig. Ik heb zelfs een klein moment overwogen om mijn vrouw achter te laten en Willem mee te nemen maar de consequenties hebben mij op het laatste moment toch tegengehouden Dank beiden en tot een volgende keer!
2 weken geleden weer bij studio puur geweest. had vandaag Mariska als masseur en ze wist meteen wat m'n 'problemen' zijn een fijne goede massage gehad en meteen een nieuwe afspraak kunnen maken. Voor iedereen een aanrader. Boek bij Mariska. Groet Hans
Wat een mooie eerste ervaring bij Studio Puur. Een ontspannen massage door Mariska die je zeer op je gemak stelt en uitlegt wat ze doet en halverwege een schouder/nek massage toegepast door Roos. Wat een mooie hygiënische studio met hartelijke professionele mensen die hun vak verstaan en gepassioneerd uitvoeren. Nogmaals dank en graag tot een volgende keer.
De Magnesium Experience was een heerlijke ervaring. Heerlijk warm en relaxt op het waterbed. Compleet ontspannen. Een uur voor mij alleen. Ik ga binnenkort weer!
Deze week weer een heerlijke massage gehad bij Willem. Wij kennen elkaar al een aantal jaren, al van voor dat hij bij Puur ging werken. Met mijn 2 artrose schouders weet hij heel goed om te gaan. Probeert soms een nieuwe techniek uit om nog meer pijn verlichting te kunnen bewerkstelligen. Dus Willem nogmaals dank voor elke keer weer die spieren losmaken!
Ik kom al een aantal jaren bij Willem voor een complete lichaamsmassage. Het is elke keer weer een cadeau aan mijzelf. Hij voelt precies aan wat ik nodig heb en na de massage ga ik volkomen ontspannen en blij de deur weer uit!
Wij hebben zojuist een duo-massage gehad, nadat we een kadobon hadden gekregen van familie. Direct een nieuwe afspraak ingepland, zo tevreden waren we! De temperatuur is goed, fijne masseurs en wat een mooie schone ruimtes. Je voelt je geen nummer, maar onwijs welkom en de tijd wordt echt voor je genomen. Op zoek naar salon in Gouda? Ik raad deze aan, zoveel beter dan de “standaard” salons in gouda!
Vandaag een nek schouder lage rug massage behandeling gehad. De behandeling voelde kundig en achteraf toch ontspannen aan. Er hangt ook een goede en ontspannen sfeer. Erg prettig vond ik ook de duidelijke site waarbij je online zelf een afspraak kunt plannen. Een aanrader en ik kom zeker terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid