facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Pauline

Studio Pauline

Info

Studio Pauline dansen voor kinderen
Babydance Dreumesdance Clipdance Streetdance Hip Hop Modern Jazz Klassiek Ballet Spitzen Techniek Selectie wedstrijdtea

Geschiedenis

Kinderdanslessen in Leusden en Amersfoort o.l.v. Pauline de Jager.

De lessen die gegeven worden zijn:
Dreumesdance
Clipdance
Streetdance
HipHop
Moderne dans
Klassiek Ballet
Spitzen
Special Kids
Musical
Funky Mama's
Funky BBB
Wedstrijdteam
Selectiegroepen
Technieklessen
Prive lessen
Workshops
Dansfeestjes

Een lesseizoen loopt van september t/m juni en naast de wekelijkse lessen zijn er ook kijklessen, het groot Sinterklaasfeest en de Kerstles.
Ieder lesseizoen wordt afgesloten met een spetterende Zomershow waarin alle Dancekids in mooie kostuums optreden in een theaterzaal!

Plezier staat voorop bij Studio Pauline!

Adres: 't Koendert 8A, 3831 RB Leusden
Telefoonnummer: 0620730197
Stad: Leusden
Route: 't Koendert 8A
Postcode: 3831 RB


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:30
Dinsdag: 12:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 12:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
R2M Sports R2M Sports 0 meter Met rittenkaarten kan iedereen komen sporten tijdens de lessen van R2M SPORTS in Leus...
Dansstudio La Dance Dansstudio La Dance 3 km Zeer vriendelijk. We werden uitgebreid te woord gestaan en mochten meekijken. Heel la...
Recensies
Wat een rare vrouw die Paulien. Ik denk echt dat er een steekje bij haar loszit. Bij een mild meningsverschil over de manier van deelname aan de show bij de jongste kinderen is ze schreeuwend, op het agressieve af, als een wilde, tekeer gegaan. Een volwassen gesprek bleek totaal onmogelijk. Dit deed zij gewoon in het bijzijn van de jonge en oudere kinderen. De oudere kinderen leken dit gedrag trouwens compleet normaal te vinden. Dat is verontrustend. Ze zijn blijkbaar gewend om zo behandeld te worden. Grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik door Paulien zelf is absoluut op en top aanwezig daar bij studio Paulien. Onze kinderen gaan er uiteraard niet meer heen.
Elk vooroordeel dat je misschien heb over de wereld van ballet weet Pauline waar te maken. Als de Godin van haar eigen gecreëerde wereld haar dansschooltje, weet ze haar kleinste leerlingen en hun ouders te behandelen als haar onderdanen. Haar wil is de wet en laat iedereen uit het gebouw verwijderen letterlijk gebeurd op het moment dat het haar niet zint. Mocht het jou als ouder niet zoveel uitmaken hoe je kind behandelt wordt om klaargestoomd te worden voor de ballet wereld, dan is dit zeker de dansschool voor jouw kinderen.
Het zijn goede, leerzame en zeer leuke lessen
Het is echt een fantastische dans school! ik ben daar gekomen en ik kende helemaal niemand, maar ze hebben me echt met open armen ontvangen bij de studio. Ik ben nu inmiddels twee jaar bij Studio Pauline, ik heb zo veel geleerd en ben zo veel verbeterd dankzij de hulp van heel het team. Gezelligheid, spontaniteit en zijn wie je wilt zijn, daar gaat het om bij Studio Pauline en dat is ook echt wat je voelt in de lessen.
Staat niet open voor feedback. Na proefles was alles fun en leuk. Waarna ik mijn zoon heb ingeschreven. Na de 2e les kreeg hij ineens te horen dat hij niet goed genoeg was. Ik was verbouwereerd hierover, maar na de feedback werd hij gelijk uitgeschreven. Ik ben van mening dat dansles toegankelijk en hobby moet zijn. Ze zeggen dit ook uit te dragen, maar in de praktijk heb ik dit anders ervaren. En hoe er op mijn feedback werd gereageerd vind ik onbeschoft en arrogant.
Hele slechte ervaring met deze dans studio ze is totaal niet aardig voor de kinderen heb een paar keer mee gekeken en heb me kind daar meteen toen weg gehaald.
Gezellige dansschool voor jong en oud
Super dansschool
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid